>
В наявності
4499 грн
3996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

506 шт.
4 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
4848 грн
4265 грн
+ =
7148 грн
6222 грн
+ =
9298 грн
8028 грн
+ =
4848 грн
4265 грн
+ =
7198 грн
6264 грн
+ =
10698 грн
8832 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Досить нудьгувати! Настав час влаштувати справжні ігрові баталії разом з унікальним набором LEGO Ninjago 71746 Дракон Джунглів.

Тож почнемо…

Тобі належить переміститися в фантастичний всесвіт Ніндзяго і зібрати величезного дракона, якого бояться всі вороги. Він має страхітливий зовнішній вигляд, сідло для ніндзя і є точною копією персонажа зі знаменитого мультфільму. Більш того, дракон має рухливі крила, ноги і хвіст, а також щелепи, які він може закривати і відкривати. Тільки уяви скільки ігрових ситуацій ти зможеш розіграти за допомогою цієї моделі!

Однак одним драконом набір ЛЕГО 71746 не обмежується! У коробці також можна знайти мініфігурки відразу 4 популярних героїв:

  • Ллойда,
  • Зейна,
  • ПоулЕріка,
  • Хранителя Грома.

Фігурки відрізняються характерним для них зовнішнім виглядом і своєю унікальною зброєю. Таким чином, гра буде ще цікавіше.

Але і це ще не все! Конструктор має різні аксесуари, такі як штормовий амулет, дошка для серфінгу з функцією стрільби і багато інших. Мабуть, це все, що потрібно для щастя, чи не так?

Зверни увагу!

Конструктор складається з 506 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Вони зроблені з високоякісного пластику з дотриманням всіх галузевих стандартів якості, тому не бояться падінь, подряпин і не можуть нанести шкоди. При цьому деталі зберігають свій первинний зовнішній вигляд навіть після довгих років інтенсивної експлуатації. Таким чином, модель дракона може якісно доповнити кімнатний інтер'єр.

І на останок...

Численними дослідженнями було доведено, що гра з конструкторами ЛЕГО розвиває дрібну моторику рук, тренує логіку, покращує уяву і задїює ще цілий ряд якостей.

P.S. Купити набір можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши на гарячу лінію
 

  • 4.0

    31 бер, 2021
    Ну ось, вміють же лего робити крутих драконів, а то Сісу по мультфільму Райя і останній дракон розчарував. Кольорова гамма унікальна і дуже виділяється. Конструкція дуже міцна і в неї вбудовано багато можливостей. Нова форма для голови хороша, і це крута ідея використовувати два різні принти для кожної сторони. Мініфігурки непогані, особливо виділяється двоголовий хлопець. Хоча плюсів досить, є деякі проблеми. Двоголовий хлопець не має ексклюзивних принтів, які зазвичай були б чимось ключовим для такого персонажа. У дракона також є проблема, яка полягає в тому, що кут нахилу тіла не можна змінювати. Я рекомендую це більше людям, яким зовнішній вигляд подобається більше, ніж цінність гри.
    Достоинства:
    З цими принтами дракон виглядає правда феноменально. Я навіть не бачив раніше драконів в такому кольорі. Побічні дають трози більше можливостей для гри.
    Недостатки:
    Очікував більше від двоголового хлопця. Напевно я все ж схиляюсь до думки, що мені більше подобається дракон 2020 року.
    • 1 кві, 2021
      Побічні хто? В сенсі побічні збірки? Щось незрозуміло.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    В целом, это довольно хороший набор с несколькими интересными этапами строительства, которые делают игру еще более приятной. Есть четыре симпатичных минифигурки, все новые для 2021 года, и одна эксклюзивная для этого набора. Для людей, которые смотрят на этот набор как на комплект деталей, богатство бирюзовых и песочно-зеленых элементов также должно стать преимуществом. Зиппи - отличное дополнение к рядам драконов Ниндзяго.
    Достоинства:
    Новые минифигурки. Красивые цвета, детали подойдут даже для других сборок. Ведь в лего не так много бирюзы.
    Недостатки:
    Дракон кажется немного заумным, можно бы и попроще.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Мне нравятся цвета этого комплекта. Бирюзовый и золотой так хорошо сочетаются друг с другом. Эти драконы Ниндзяго - одни из моих самых любимых наборов лего. Тонны деталей, подвижный хвост, подвижный язык, ноги и крылья. И во время игры вообще ничего не отпадает. Множество классного оружия, которое можно добавить в свою коллекцию. Определенно рекомендую.
    Достоинства:
    У меня уже несколько наборов с драконами, но что поделать если они тут такие классные. Подвижные части тела, крутая расцветка.
    Недостатки:
    Не обнаружил.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари