>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

154 шт.
0 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Ваша дитина з дитинства мріє стати пілотом і захоплюється авіацією? Тоді модель LEGO Technic Спортивний літак (42117)  відмінно їй підійде. Конструктор відрізняється реалістичним зовнішнім виглядом і включає такі деталі як пропелер, який крутиться під час руху літака, і кожух двигуна, що відкривається. Неможливо обійти стороною і яскраву бірюзове забарвлення з численними наклейками, завдяки якому іграшкова модель практично нічим не відрізняється від реального гоночного літака. Іграшку можна використовувати як в поєднанні з іншими ігровими наборами, так і в якості окремого ігрового елемента.

LEGO Technic 42117 сконструйований таким чином, що в будь-який момент дитина може перезібрати конструктор в сучасний реактивний літак, який надасть безмежні можливості для гри. Зробити це можна за допомогою детального керівництва, в якому ретельно описаний кожен крок збірки.

ЛЕГО Technic Спортивний літак (42117) не тільки подарує море позитивних емоцій дітям від 7-ми років, а і якісно доповнить інтер'єр дитячої кімнати. Модель відрізняється гарною деталізацією, точною пропорційністю і продуманим дизайном, що робить її відмінним подарунком на Новий рік, день народження або будь-яке інше свято.

У коробці дитина знайде 154 елементи, які легко і надійно з'єднуються між собою. Вони виконані з високоякісного пластику і пройшли ретельну перевірку ще на етапі виробництва. Деталі не бояться падінь, подряпин і інших чинників, при цьому вони абсолютно безпечні.

Дитина може грати з LEGO 42117 як наодинці, так і разом з друзями. В обох випадках море радості та веселощів їй забезпечені. Більш того, під час гри у дітей розвивається дрібна моторика рук, уява, логіка і навіть комунікативні навички.

 LEGO Technic Спортивний літак – це відмінна можливість, щоб проявити свою любов і турботу

  • 5.0

    7 чер, 2021
    Чудовий вступ до техніки для дітей молодшого віку. Це було досить складно для мого сина майже 7 років, тому в деяких моментах я йому допоміг. Готовий літак напрочуд великий і виглядає справді фантастично. Нам сподобалась функція, коли при русі літака, рухаються лопасті пропеллера. Я впевнений, що з ним він зможе вигадати багато ігор, аби тільки вікна в домі вціліли.
    Достоинства:
    Ціна більш ніж дозволяє придбати цей набір. Наліпок трохи багато, але вони зовсім його не псують. Чудовий вступ до світу лего техніки.
    Недостатки:
    Порівнюючи з нашим попереднім набором - 42102, в цьому не так багато функцій.
  • 5.0

    7 чер, 2021
    Я очень рекомендую этот набор как отличный стартовый набор, чтобы познакомить молодых фанатов с техническими наборами. На упаковке указано от 7 лет, но я думаю, что можно дать ребенку и младше, главное чтоб об этом никто не узнал)) Сначала меня привлекло красочное изображение набора, за которым последовала очень разумная цена. И когда я собрал его, я был в восторге от колес, пропеллера и того, как все эти факторы смогли соединиться вместе. Поэтому купил еще один.
    Достоинства:
    Просто в восторге от цветов, хочу чтобы было больше таких расцветок. Крылья кажутся длинными, но они очень крепкие и выдержат даже активную игру.
    Недостатки:
    Не заметил, поэтому у меня их 2.
  • 4.0

    7 чер, 2021
    Это довольно крутая сборка. Как и почти все остальные Technics, которые я построил, он достаточно прочен, чтобы с ним могли играть мои малыши. Получается так, что я собираю, а дети 5 и 7 лет играют. Он намного больше, чем я ожидал, и я действительно не знал, что и думать при такой низкой цене. В общем, я рад, что получил это. Единственный недостаток - заднее колесо. Когда дети катят самолет по полу, чтобы заставить пропеллер вращаться, они поворачивают его, и заднее колесо отрывается. Если бы был способ заставить заднее колесо поворачиваться вместе с самолетом, вращаясь или что-то в этом роде, это было бы идеально!
    Достоинства:
    По такой цене это достаточно большой самолет необычной раскраски. Наконец-то лего отошли от голубого и красного. Пропеллер крутиться.
    Недостатки:
    Проблема с задним колесом, которую я пока не знаю как решить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари