>
Уточнить наличие у поставщика
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний
Уведомить о Наличии
Мы уведомим вас сразу же, как товар поступит к нам.
Купить в рассрочку

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

1 134 шт.
0 шт.
48 × 9 × 28 cm
10+
0 шт.
5.0

Описание

Всем известно, что с огнем играть нельзя. Но иногда пожары случаются не по вине людей и когда такое происходит на большой территории, то на помощь может прийти специальный самолет, сбрасывающий воду. Соберите модель такого транспортного средства в наборе LEGO “Пожарный самолет”. 

О наборе 

Основная информация. Набор LEGO 42152 был выпущен в рамках серии LEGO Technic. Он содержит 1134 качественные детали, красочную инструкцию (есть также доступ к электронным инструкциям в приложении LEGO Building Instructions), лист наклеек и предназначен от 10 лет. Тематика набора - самолет. 

Внимание! Минифигурки в наборе отсутствуют.

Особенности серии. Серию LEGO Technic от других отличает наличие огромного количества оригинальной техники и различные функции, что делает её интересной не только во время сборки, но и при игре. Наборы серии могут как познакомить юных строителей с миром инженерии, так и порадовать взрослых фанатов реалистичными моделями транспорта. 

Сборка пожарного самолета

Чтобы полностью собрать самолет нужно более 1000 деталей, которые предварительно отсортированы на 4 пакетика для удобного поиска. Создание начинается с середины - сначала из серых и цветных деталей Technic формируется ядро, к которому добавляются внешние детали и косметические элементы. Если для выполнение шага нужно использовать несколько деталей, то такой момент приближается в инструкции, давая возможность внимательно рассмотреть элементы и помогая не ошибиться. 

Когда сборка закончена самолет достигает 18 сантиметров в высоту, 59 в длину и 60 в ширину. Цвета - красный с желтым соответствуют расцветкам пожарных служб в большинстве стран, а также службе помощи LEGO City. При этом самолет не основан на конкретном лицензионном самолете, который бы существовал в настоящем мире. 

Добавленные в набор функции

Наборы серии отличаются не только схожестью с настоящим транспортом, но также и добавленными функциями, которые на капельку приближают к управлению настоящими механизмами. В наборе ЛЕГО 42152 таких функций 4:

  • главной особенностью набора является спусковой крючок под передней частью самолета, который можно потянуть назад, чтобы раскрутить пропеллеры. Механизм особенно подходит для взаимодействия, когда транспортное средство находиться в руках;
  • если передняя часть запускает пропеллеры, то задняя может открыть люк и сбросить голубые детальки - воду сзади, чтобы “потушить” огонь;
  • рабочее шасси, позволяющее полностью сложить колеса в корпус самолета. При этом когда колеса выставлены, самолет может устойчиво стоять на поверхности и демонстрироваться;
  • подвижные хвостовые закрылки позволяют немного изменять угол наклона кончика хвоста самолета. 


Почувствуйте себя в роли доблестного спасателя, который по первому зову садиться в кабину самолета и отправляется тушить огонь в наборе ЛЕГО “Пожарный самолет”. Параллельно с этим набор с легкостью познакомит с особенностями серии и порадует функциями. 

Удачной и интересной сборки!

  • 5.0

    18 Мар, 2023
    Літак яскравий і серед березневих наборів саме він привернув мою увагу. Тому він опинився у корзині, поряд із морквиною для вирощування (для сина). Нічогенький перелік, на секунду подумав, що ж думають люди, які працюють у магазині та отримують такі замовлення. Але менше з тим, отримавши набори я жодного разу не пошкодував. Збірку літака не можу назвати легкою. Вона почалася з середини і ніби обросла деталями. Особливо цікаво стало у момент, коли почали використовуватись яскраві червоні та жовті деталі. Я до цього не складав набори цієї серії, тому більшість кроків мене здивували, як і кінцевий результат. 60 сантиметрів у довжину, ці пропелери, навіть блакитні деталі води - усе класно. І щоб не розтягувати, набір супер і цей мій вердикт.
    Достоинства:
    Унікальні деталі, які не зустрінеш у інших серіях. Точно так само з техніками збирання та функціями. Збірка займає не одну годину. Наприкінці ця модель літака - велика, детальна та схожа на справжній транспортний засіб.
    Недостатки:
    Надто важкий для гри, проте якраз для демонстрації, що у цьому випадку дорівнює яскравому акценту у кімнаті.
    • 18 Мар, 2023
      Доброго дня. Отримуючи такі замовлення, думаємо як би найкраще догодити і Вам, і Вашій дитині. А потім тішимося з таких відгуків, як цей, оскільки місія успішно завершена. Звертайтеся ще, будемо раді продовжити Вашу насолоду іншими наборами.
  • 5.0

    18 Мар, 2023
    Враховуючи його масивні розміри, я думав, що літак буде коштувати більше. Тому коли він з’явився на сайті по такій ціні я не роздумуючи клікнув на купити. Зібравши, можу констатувати - це один з найцікавіших наборів LEGO Technic за останній час. Я доволі давно бачив літак із працюючим шасі. І хоча воно не автоматичне, а ручне, з деяким тренуванням я навчився із ним вправлятися. Хоча все ж надаю перевагу виставленим колесам. Якщо вас бентежить неліцензійність набору, то не хвилюйтесь, модель і без того є цікавим досвідом, який ви можете розділити на кілька днів завдяки тривалому часу складання.
    Достоинства:
    Рідкісний тип транспортного засобу для LEGO Technic і один з найповніших гвинтових літаків. Веселі, функціональні та продумані функції. Гарна цінність, зважаючи на розміри та додані функції.
    Недостатки:
    Останні пакети містять надто багато деталей, тому їх варто було розділити. Вручну шасі складається повільно.
  • 5.0

    18 Мар, 2023
    Літак насправді, як і вказано у описі, є неліцензійним. Найближчий аналог, що я можу згадати - це Dash 8, який використовується у Франції для пожежогасіння (або кольорами Canadair CL-215). У серії більше техніки та автомобілів, тому літак додає бажаного різноманіття. Висувне шасі, робоче хвостове кермо, пропелери, які обертаються, коли модель штовхають по підлозі (з втягнутим шасі), і важіль для скидання "води" - всі ці функції зробили літак бажаною покупкою для мене. Проте мене змогли здивувати і деталі, оскільки у наборі є і нові елементи як кілька вигнутих кутових похилих панелей. Брати цей комплект чи ні - вирішувати кожному з вас, але я б все рівно порадив.
    Достоинства:
    Яскраві кольори деталей, що асоціюються з рятувальною службою. Безліч функцій, які я перерахував у відгуку. Можна демонструвати як на колесах, так і з прибраним шасі.
    Недостатки:
    Хотілося б, щоб у наборах почали з'являтись мініфігурки (я додав свою для показу масштабу).

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары