>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

227 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Реалістичні гонки
Влаштуйте справжні гонки вантажівок прямо в своїй кімнаті з унікальним конструктором LEGO Technic 42104 Гоночний вантажівка. Набір ідеально підходить в якості подарунка юним гонщикам віком від 7 років. Спочатку побудуйте величезну вантажівку, потім потягніть її назад, і спостерігайте, як вона обходить ваших суперників. Ваша дитина зможе відтворити справжній гоночний день, разом з реалістичними моделями вантажівок. Можете не сумніватися в цей день буде що запам'ятати. Величезний вихлоп, гігантський спойлер, а також двері і капот які відкриваються забезпечать просто необмежений простір для гри. Все залежить тільки від фантазій вашого малюка.

Про набір
Модель складається з 227 деталей. При цьому всі деталі проходять ретельну перевірку і не можуть нашкодити малюкові. Дитина може їх стискати, кусати, рвати або дряпати, вони все одно збережуть цілісність і будуть придатні для гри. Дитина може зібрати 1 з 2 моделей автомобілів: гоночний тягач або формульний болід. У будь-якому випадку вона буде задоволена як процесом складання, так і його результатом. Головна особливість моделей полягає в Пулл-бек моторі, який і приводить в рух автомобілі. Все що потрібно це потягнути машинку назад і відпустити в потрібному напрямку. Вона тут же зірветься і помчить до фінішу. Головне не забудьте пристебнутися.

Приємні доповнення
Конструктор LEGO Technic 42104 Гоночний вантажівка Race Truck відмінно підходить як для гри наодинці, так і в компанії друзів. Для цього в коробці крім деталей ви знайдете лінію старт-фініш, яка і буде вашим орієнтиром під час гонки. Також не варто забувати про спеціальні наклейки, які персоналізують ваш автомобіль і будуть відрізняти його від інших. Кожна модель має гумові колеса, тому неважливо на якій поверхні будуть проводитися змагання, гонка буде динамічною і красивою.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна". Замовити набір LEGO Technic 42104 Гоночний вантажівка ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні.

  • 5.0

    15 чер, 2020
    Сыну очень нравится серия конструкторов LEGO Technic, поэтому решила ему ко дню рождению подарить что-то новое, чего еще нет у него в коллекции. Этот набор мне приглянулся интересным дизайном драгстеров. Великолепная детализация, все элементы авто выглядят весьма реалистично, особенно ребенку нравятся языки пламени, которые исходят из выхлопных труб. По ровной поверхности драгстер проезжает большое расстояние, быстро разгоняется, все благодаря мощному пулл-бэк мотору. Гонки устраивает с другим своим авто из этой же серии Драгстер 42050, но последний явно уступает по скорости более новой модели. Понравился также этот небольшой светофор, идущий в комплекте, теперь готовность авто к старту сын определяет по нему.
  • 5.0

    9 січ, 2020
    Хороший набор цікава зборка та гарна за таку ціну модель

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари