>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

330 шт.
0 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Красива ексклюзивна яхта сету ЛЕГО 42074 Технік порадує нас своїм витонченим силуетом, стрімко розрізаючим морські хвилі. Ви можете вручну керувати нахилом великого яскравого вітрила, ловлячи попутний вітер і також управляти кермом яхти. Для зручності гри на днищі судна є невеликі коліщатка. Також модель має другу інструкцію для складання ще одного водного транспорту під вітрилом - плота з вітрилом. Незважаючи на суто надводне призначення, обидві моделі на воді не тримаються. Параметри основної моделі - 8 см в ширину, 36 в довжину і 29 см - у висоту.

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Моему сыну нравится собирать различные модели, в этот раз решил порадовать его такой вот замечательной гоночной яхтой. Первое, что бросается в глаза - детали очень яркие, собранная яхта выглядит красиво, детализация всех её элементов выполнена на высоком уровне. Доступна возможность управлять наклоном паруса внушительных размеров, также можно вращать руль яхты. В плане сборки - набор достаточно сложный, нужно четко следовать инструкции. Есть маленькие колесики на днище, именно с их помощью яхта передвигается. Жаль конечно, что нельзя спускать её на воду, но и без того модель интересная ребенку, навыки мелкой моторики разрабатывает очень хорошо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари