>
Под заказ
2499 грн
Цена указана на момент последней продажи.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

135 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Описание

Красивый и стремительный гоночный болид ЛЕГО 42072 готов покорять трассы и шоссе, обгоняя менее удачливых четырехколесных соперников. Автомобиль оснащен широким задним спойлером, гасящим сопротивление встречного воздушного потока, широкими шинами, маленькой кабиной пилота и обтекаемыми бортами. В комплект входят яркие наклейки для украшения авто. Инерционный мотор придает болиду довольно неплохую скорость, а функция «взрыва» передней части машины при ее столкновении с препятствием выглядит довольно реалистичным и удачным конструкторским решением.

  • 5.0

    16 Дек, 2018
    Є pull back мотор, завод при відведенні назад. Мотор займає підлогу машини. Швидкість розвиває велику, їде далеко, можна стрибати з трамплінів. працює відмінно. Т. к. в моторі посадочне місце під хрестову вісь і диски коліс теж під хрест, то тут немає таких проблем як з іграшковими машинками - диски не провертає на осі. Шини дуже м'які і при цьому мають невелику товщину. На диску сидять добре, самі по собі не відвалюються і не прокручуються - гума чіпка. На дисках є пази і гума добре сидить в них. Диски можна ставити обома сторонами. В інструкції ставляться всередину красивою стороною, але можна превернуть, правда треба буде проставки жовтенькі поставити, інакше можуть зачіпати про бампер при зсуві (якщо самі змістіть). Колеса тримаються чудово і без "гайок" Машина міцна, при падіннях з пів метрової висоти не розвалюється. Буває звичайно при сильних ударах щось відвалиться, але це вкрай рідко Попереду зроблений важіль на шарнірі. Коли зверху ставиться мотор, то важіль затискається і не бовтається. При врізанні важіль йде вгору і виштовхує мотор. Купивши ще набір 42073 Можна зібрати 6 колісного монстра. Всередину кабіни можна посадити мініфігурку лего. Якість виготовлення всіх деталей як зазвичай у лего на висоті. У наборі трохи запасних дрібних деталей. Інструкція чудова. Прямо на аркушах надруковані деталі 1:1 і можна прикласти до картинки і з'ясувати яку деталь потрібно. Власне в цьому наборі проблеми з вибором можуть бути тільки в 2х випадках. Треба при цьому розуміти що набір і інструкція для 7 річної дитини: тут потрібно звертати увагу і на деталі які потрібно на цій сторінці і вже потім дивитися на картинку і з'ясовувати які робили куди ставити. 6 річна дитина з величезним досвідом Lego City не завжди так пильний, не дивлячись на те, що там піни завжди різного кольору і на зображенні явно видно по квітам куди вставляти.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары