>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

132 шт.
1 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Улюблений всією сім'єю персонаж переїхав в 3D світ
Гра «Супер Маріо» знайома не одному поколінню дітей. Маленький чоловічок в касці, який бігає і збирає по шляху монетки, став класикою у світі ігор. Голос головного героя і музичне оформлення складно з чимось переплутати. Тепер, для того щоб пограти з Маріо не обов'язково купувати консоль Nintendo і сидіти біля екрану. Компанія ЛЕГО зробила ігровий процес ще цікавіше. Тепер у вас немає ніяких меж - грайте де завгодно і як завгодно, при цьому правила залишаються незмінними. Цей новий конструктор стане кращим другом вашої дитини.

Що вас чекає в наборі
LEGO Super Mario Бумер Білл бараж (71366) - це вдале поєднання конструктора з «Супер Маріо». Використовуйте стандартні цеглинки ЛЕГО для побудови унікальних випробувань для героя. При цьому, необов'язково обмежуватися інструкцією - міняти порядок випробувань можна скільки завгодно раз і в будь-якій послідовності. На початку маршруту прикріпіть зелене поле, яке позначає старт, а в кінці встановіть значок фінішу. Постарайтеся набрати максимальну кількість очок і інших нагород на протязі маршруту з унікальними елементами гри.
Постарайтеся зробити максимальну кількість обертів на крутиться платформі і не бути збитим двома Білл Банзай, які будуть літати над Маріо, щоб не пропустити його далі. Топайте по скромняга і Супергрібу і збирайте додаткові очки. Можна перевернути платформу рівною поверхнею для більш легкої гри, або шипами, щоб ускладнити собі завдання. Спостерігайте за реакцією персонажа (не входить в комплект) на всі випробування, і дивіться, скільки ви заробили очок.

Крутий безкоштовний додаток
У додатку LEGO Super Mario зібрані всі секрети та фішки які зроблять гру ще більш яскравою. Тут ви знайдете інструкцію по збірці і організації гри, а також безліч творчих ідей. Обмінюйтеся досвідом з іншими гравцями Супер Маріо на форумі, присвяченому грі.

Основні характеристики набору
1. Складається з 132 деталей - побудувати маршрут не складе труднощів.
2. Це набір-додаток до базового - Пригоди з Маріо (71360).
3. Фігурка Маріо в комплект не входить.
4. Взаємодійте з фігурками Скромняга і Супергриба.
5. Всі набори Лего проходять ретельне тестування перед тим, як потрапити вам в руки - ви можете не турбуватися про безпеку.
Купити набір LEGO Super Mario Огневой наліт Білла-банзай (71366) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    7 сер, 2020
    Нарешті з'явилися довгоочикуванні набори із Маріо. Чудакуватий чоловічок знову потрапив у пригоди. Йому треба як найшвидче пройти шлях не потрапивши до чорних монстриків. Набір викликав багато радощів. Навіть, маленький синочок, якому 1,5 року намагався допомогти Маріо.
    • 24 лис, 2020
      Але самого Маріо доведеться купить додатково, він не входить у набір.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Раджу купувати цей набір разом із LEGO Super Mario Дом Марио и Йоши (71367). По-перше Ви отримуєти двох Маріо (на випадок, якщо один загубиться) та ще більше пригод. Використовуйте підказки, вигадайте різноманітні бонуси. Ще таким набором легко гратися у дорозі в авто.
    • 5.0

      16 вер, 2020
      Зачем вы обманываете людей! В наборе нету Марио и в доме Йоши его тоже нет!
      • 16 вер, 2020
        Добрый день! Верно, в наборе нет Марио, желательно изначально купить базовый набор, а этим набором расширить возможности сборок.
        • 24 лис, 2020
          Або придбати набір лише з Маріо додатково. В будь-якому разі без нього тут ніяк.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари