>
В наявності
4999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

527 шт.
7 шт.
54 × 28.2 × 5.9 cm
8+
0 шт.
3.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приєднуйтесь до Месників у фінальній битві проти Таноса з набором LEGO Super Heroes Месники: Завершення. Вирішальна битва (76192). Якщо ви фанат коміксів Marvel і вам вже є вісім років, тоді цей набір саме для вас.

Після останньої зустрічі Таноса з Месниками, супергерої помітно зажурилися і, здається, назавжди втратили надію. Одним клацанням пальців в Рукавиці нескінченності Танос знищив, перетворив на попіл половину всіх живих у Всесвіті. Месники бачили своїми очима, як їхні друзі зникали, перетворюючись на попіл.

Але надія повертається, коли в штаб-квартиру Месників завітав Людина-Мураха. У нього є ідея, як за допомогою квантового тунелю повернути іншу половину населення Всесвіту. Супергерої починають свої захоплюючі подорожі в часі, щоб зібрати всі шість Каменів нескінченності і повернути своїх друзів, а також перемогти Таноса. Проте розумний титан дізнається всю задумку Месників і норовить їм перешкодити.

Про учасників фінальної битви, про персонажів набору

Вибирайте персонажа з восьми мініфігурок, представлених в наборі, яким будете грати ви, а також запрошуйте друзів для захоплюючої гри прямо зараз. Все мініфігурки прекрасно деталізовані, а їх зовнішній вигляд ідентичний зовнішності і нарядам головних героїв кінофільму.

У наборі представлені такі супергерої і лиходії:

  • Бог грому Тор, з довгим волоссям і бородою, одягнений в захисну чорну броню, а на плечах розвивається красива червона мантія. Тор може бути представлений з двома обличчями: одне обличчя посміхається, інше - з білими, наповненими своєю новою силою, очима. В руках він стискає оновлений молот - Штормбрейк.
  • Багряна відьма — вона ж Ванда Максимова, в бордовому корсеті і в піджаку такого самого кольору. Відьма має два вирази обличчя: з хитрою, але в той же час милою посмішкою і з червоними від сили її магії очима. В руках і на ногах у неї розміщені рожеві потоки повітря, які символізують її силу, якої вона вправно керує.
  • Залізна людина — у вдосконаленій броні Mark LXXXV з чудовими золотими і сріблястими відблисками. Шолом Тоні Старка можна відкрити або повністю зняти і побачити одне з двох виразів його обличчя. Одне впевнено посміхається, інше - люте, але рішуче. В руках у нього броня у вигляді щита.
  • Капітан Америка — одягнений в свій квантовий темно-синій костюм. Шолом з його голови можна зняти, і побачити два вирази обличчя: зосереджене зі зведеними разом бровами і миле з хитрою посмішкою. В руках кеп тримає молот і свій знаменитий щит.
  • Чорна пантера — з лавандовими і фіолетовими елементами костюма, що символізують заряд кінетичної енергії. На задній частині маски гордо розміщена фраза "Ваканда".
  • Людина-Мураха (Ant-Man) — представлений мініатюрного розміру. На тлі інших фігурок LEGO, Мураха в кілька разів менший, що створює крутий ефект зменшеної людини.
  • Танос — фіолетовий титан, представлений в два, а то і в три рази більшим, ніж стандартна мініфігурка LEGO. Без сумнівів, фігурка Таноса є родзинкою даного набору, він має поворотну голову, великі руки, що можуть рухатися, а тіло і ноги захищені золотою бронею. Озброєний титан потужним двостороннім мечем з поворотними лезами.
  • Читаурі — представник армії Таноса, носить на голові дивовижний золотий шолом і складні візерунки на тілі, які в точності відповідають зовнішності екранного солдата.

Штаб-квартира Месників

Штаб-квартира Месників складається з 527 деталі, в ширину займає 35 см простору, включаючи конструкції по обом флангах. Справа розміщений елемент зруйнованої стіни з логотипом команди Месників, буквою "А" (англ. The Avengers), що є першим руйнуванням по приїзду Таноса і виглядає вражаюче.

Зліва в захисних цілях розміщена ракетна установка на вертушці, що дозволяє стріляти навколо своєї осі.

Двоповерхова конструкція з великими вікнами по центру являє собою штаб-квартиру Месників, а її розмір в ширину становить 19 см. Вхід в квартиру простий і лаконічний, але захищений вмонтованою консоллю безпеки. Супергероєві, щоб зайти, потрібно пройти сканування відбитків пальців, і після ідентифікації особи вхід буде дозволено.

Перший поверх

Усередині ви побачите розділені три секції інтер'єру. На першому поверсі розміщена невелика лабораторія, де на комп'ютері зображена перевернута стрічка Мебіуса, розроблена Тоні Старком для стабілізації подорожей в часі. Поруч, між світло-блакитними інформаційними екранами, розміщена нано-Рукавиця нескінченності, створена також Тоні Старком. Вона представлена ​​темно-червоним елементом конструктора LEGO і прекрасно може розміститися на руці мініфігурки. На екранах детально показано, де і який саме Камінь нескінченності повинен розміститись на рукавичці.

У сусідній кімнаті, на цьому ж поверсі, розміщена тюремна камера з червоними лазерами на вхідний рамі, яка легко опускається, щоб розмістити там мініфігурки, в тому числі і велику фігуру Таноса. Зверху на рамі розміщені два кольорових індикатора червоного і зеленого кольору, що символізують відкрита або ж закрита камера.

Тюремна камера не потрапила до однойменного фільму, тому додає приємну ігрову цінність набору LEGO Super Heroes Месники: Завершення. Вирішальна битва (76192). Також камеру можна використовувати в альтернативному варіанті, який може бути більш доречним, зокрема, як портал машини часу.

Поверхом вище

Другий поверх займає кімната відпочинку з білим прозорим круглим столом, який по центру прикрашений логотипом організації "Месники" і контрастні темно-сині стільці. Поруч розміщені дві блакитні голограми із зображенням Капітана Марвел і єнота Ракети, здається, Месники тільки що з ними зв'язувалися онлайн.

На даху розміщена комунікаційна поворотна антена, вона необхідна для зв'язку з іншими персонажами Всесвіту Marvel.

Фургон Хенка Піма

Цікавою частиною набору є коричневий фургон Ford Econoline 1969 року випуску. Ця машина належить Людині-Мурасі, він саме приїхав поділитися із Месниками своєю ідеєю про квантовий тунель. Довгаста форма кузова і, навпаки, короткий капот, проста конструкція радіатора - роблять 14-сантиметровий фургон з кубиків LEGO дуже реалістичним. В середині деталізоване кермо і панель управління, а задня секція фургона порожня, що дозволяє розвивати гру в будь-якому сюжеті.

На задніх дверях фургона розміщена запасна шина, а на вікнах видніються деталізовані наклейки: шолом Людини-Мурахи, а поруч — двоє мурашочок. Ця деталь заявляє про те, хто власник даного фургона. Відкриваючи ці двері, будьте обережні, адже за нею розміщений квантовий тунель Хенка Піма. Він виглядає реалістично глибоким з красивим металевим покриттям.

Ця машина належить Людині-Мурасі, він саме приїхав поділитися із Месниками своєю ідеєю про квантовий тунель.

Тюремна камера з червоними лазерами на вхідний рамі, яка легко опускається, щоб розмістити там мініфігурки, в тому числі і велику фігуру Таноса.

Ракетна установка на вертушці, що дозволяє стріляти навколо своєї осі.

Що в коробці? 527 деталей, 6 мініфігурок, 1 мікрофігурка, 1 велика фігурка, ілюстрована інструкція по збірці, наклейки для деталізації.

Купити набір ЛЕГО Super Heroes Месники: Завершення. Вирішальна битва (76192) ви можете в нашому інтернет-магазині.

Саме ви потрібні Месникам, щоб боротися зі злом і відновити світ!

 

  • 5.0

    6 лют, 2023
    Не буду прикриватися дітьми, оскільки це саме я у сім’ї обожнюю марвел та конструктор лего. У наборі 527 деталей. Будівля центрального штабу доволі точна до оригіналу, особливо з великими вікнами. Більше того, характерний фургон має велику кількість деталей, а квантовий тунель Хенка Піма справді вражає. Абсолютно нова велика фіга Таноса являє собою величезне вдосконалення в порівнянні з попередніми дизайнами, і герої також чудові, особливо враховуючи їхню надзвичайну кількість. Людина-мураха дуже маленький, тому, якщо не бути обережним, ви можете його втратити.
    Достоинства:
    Удосконалені або зовсім нові варіації персонажів. Просто величезний Танос з подвійним мечем. Декілька кімнат у будівлі. Наявність тюремної камери.
    Недостатки:
    Будівля не надто широка і неглибока.
  • 1.0

    28 жов, 2021
    Набор новый по Инфинити саге набор хороший купил себе не пожалел набор напоминает ту самую сцену из мстителей и вообще всю финальную битву.
    Достоинства:
    Много минифигурок (8 штук) хорошая постройка и фургон тоже зачётный странно но у Таноса снимается голова. Цена набора отличная
    Недостатки:
    Недостатков два, первый то что нету перчатки бесконечности танос без неё не танос. Второй недостаток так это то что тюрьма для таноса которая внутри Чесноков сделана плохо на этом всё.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари