>
Уточнити наявність у постачальника
13499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 768 шт.
6 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Star Wars Tantive IV

LEGO Star Wars Tantive IV - це модель легендарного космічного корабля Altiveraan Tantive IV, створена компанією LEGO за мотивами культового пригодницького фільму "Зоряні війни". Модель конструктора з ювелірною точністю повторює прототип оригінального зорельота і відрізняється широким функціоналом.

З конструктором 75244 ваша дитина зможе точно відтворити дивовижні моменти з початкової сцени епізоду Зоряних воєн "Нова Надія", а також розіграти з друзями власні оригінальні й захопливі пригоди.

Неперевершений космічний корабель має подовжений корпус, підйомні гарматні вежі, дві знімні рятувальні капсули з сидіннями для персонажів саги всередині, вантажний відсік і 11 габаритних двигунів позаду основної кабіни. Знімна обшивка дозволяє візуалізувати всередині фантастичного зорельота деталізовану кабіну з консоллю управління і двома сидіннями для пілотів, а також конференц-зал зі столом для переговорів і стійку зі зброєю. Ергономічна тарілка-радар служить зручною ручкою для імітації польоту корабля по кімнаті і дозволяє дитині отримати максимум задоволення від гри.

Боротися з ситхами будуть легендарні герої. У корабля є свій екіпаж: принцеса Лея, роботи R2D2 і С-3РО, Ленд Калріссіан, а також два повстанця. Ідеальна команда для чудових боїв! У героїв є зброя - бластерні пістолети DH17. Лея представлена у своєму класичному образі: біле плаття з поясом і накидкою, а також відома зачіска. Ленда Калріссіана ми впізнаємо по характерним рисами обличчя і зеленому плащу. Кожному повстанцеві можна надати свій характер за допомогою різних виразів обличчя від зосередженості до злості, і готовності піти в атаку. Улюблені роботи опрацьовані до найменшої мікросхеми, а здивований погляд З-2РО нікого не залишить байдужим.
Модель призначена для дітей від 12 років, адже для неї потрібні початкові навички складання конструктора. При цьому докладна інструкція з ілюстраціями та поясненнями не дасть заплутатися в такій великій кількості елементів.

Деталі конструктора ЛЕГО 75244 виконані з екологічного пластику, який відповідає всім стандартам якості. Сезар Карвальзоа Соареш, дизайнер моделі, визнається, що Tantiv 4 - його улюблений корабель у всесвіті «Зоряних воєн». Саме тому в ньому з такою любов'ю пропрацювана кожна деталь.

Конструктор 75244 LEGO Star Wars складається більш ніж з 1750 великих і дрібних деталей. Зібрана модель має розміри 14 см у висоту, 62 см в довжину і 19 см в ширину. Вона відмінно доповнює інтер'єр ігрової або дитячої кімнати, викликаючи приємні емоції при кожному погляді.
 

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Суперова космічна станція. Безліч варіантів для збору. є шість фігурок, кожна із яких може бути пілотом, штурманом, або нападником. Лише уявіть скільки галактик можна дослідити із таким кораблем. Ми беремо атлас по астрономії та вигадуємо подорожі. Дітям так легче вчити науку. Ось такі хитрощі.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      А, ми еще и физику с этим набором учим. Если креативно подойти, то любой предмет можно преподать на основе лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари