>
В наявності
2699 грн
2446 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

540 шт.
4 шт.
3.8 × 0.7 × 2.6 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2868 грн
2588 грн
+ =
3198 грн
2866 грн
+ =
4998 грн
4378 грн
+ =
2848 грн
2572 грн
+ =
2998 грн
2698 грн
+ =
3398 грн
3034 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

LEGO Star Wars AT-ST Raider

Складно уявити дитину, яка жодного разу не дивилася знамениту космічну сагу "Зоряні Війни". Вона завоювала любов мільйонів шанувальників по всьому світу. Відома данська компанія не могла обійти стороною такий популярний фільм і вирішила випустити цікавий конструктор - LEGO Star Wars 75254.

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 540 деталей різних розмірів, форм і кольорів. З них він може зібрати знаменитого Райдера, який брав участь практично у всіх боях між повстанцями і імперією. Здавалося б, тільки вчора ця бойова машина була на екрані телевізора, а вже сьогодні вона знаходиться поруч з вами. Але найголовніше те, що дитина може зібрати його власними руками. Причому процес складання настільки цікавий, що в нього занурюєшся разом з головою.

Багато хто думає, що конструктор, це чергова даремна іграшка, з якою дитина декілька днів пограє, після чого вона буде припадати пилом десь у коробці. Це популярна омана виникає у тих, хто жодного разу не мав справу з наборами ЛЕГО. Крім розваг і веселощів, конструктори здатні забезпечити дитині ефективний розвиток. Під час гри задіюється логіка, дрібна моторика рук, фантазія, уява, а також посидючість, терпіння і цілеспрямованість. Ці якості дуже важливі в дорослому світі і є певною базою для подальшого розвитку. Так навіщо ж змушувати дитину вчиться, якщо можна перетворити навчання в цікаву гру?

Головною особливістю конструктора LEGO 75254 є реалістичний вигляд, завдяки якому він не тільки робить гру більш цікавою, а й може виступати в якості доповнення до домашнього інтер'єру. Райдер є точною копією реальної бойової машини з фільму. Але найцікавіше те, що практично всі його деталі рухливі. Ви можете повертати турелі, головну вежу і навіть регулювати положення ніг. Це відкриває просто необмежені можливості для гри, адже можна як відтворювати знамениті сцени з фільму, так і придумувати власні ігрові ситуації. У будь-якому випадку нудьгувати не доведеться.

Крім величезного Райдера, в комплекті також йдуть мініфігурки персонажів з фільму. Кожен персонаж має рухливі кінцівки і свою унікальну зброю. Це зробить гру ще цікавіше і викличе море позитивних емоцій.

Варто відзначити, що конструктор 75254 досить легко збирається. Всі деталі відмінно між собою взаємодіють, а завдяки наочному малюнку на упаковці і детальної інструкції набір подужає навіть восьмирічна дитина. Крім цього, з огляду на доступну ціну іграшки і хорошу популярність серед дітей, вона стане відмінним подарунком на будь-яке свято.

  • 5.0

    3 сер, 2020
    LEGO Star Wars AT-ST Raider нагадав мені металевий конструктор мого дитинства. Сину він також сподобався. Вирішили замовити. Гадаю, що 4 мініфігурки - це , навіть, багато для цього набору. Воїн вийшов рухливий та прочний. Найбільш, сину подобається гратися із ним на вулиці.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари