>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

91 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Бийся як справжній солдат
SOS! На базу повстанців «Ехо» напали ворожі солдати Імперії. Допоможи Веджу Антіллесу захистити свою базу і всіх її жителів від руйнування. Але будь готовий до того, що це буде непросто і навіть небезпечно. Спочатку тобі доведеться відшукати сніговий спідер за допомогою спеціального радара. Відстрілюйся від ворогів ручним бластером і намагайся не потрапляти під ворожий вогонь. А після того як бойовий спідер буде знайдений, швидше за сідай за штурвал, запускай реактивний двигун і злітай до небес. Спідер обладнаний потужними гарматами, які стріляють лазерними променями. Це відмінна зброя проти ворожих солдатів. Тепер перемога залежить тільки від тебе!

Особливість набору
Конструктор LEGO Star Wars 75268 Сніговий спідер - це невеликий модульний набір, який легко збирається. Команда ЛЕГО в першу чергу піклується про найменших своїх клієнтів, тому розробила цей конструктор спеціально для дітей віком від 4 років. Особливістю цього набору є те, що в ньому використовуються великі модульні блоки. Вони відмінно між собою взаємодіють і легко збираються. До того ж в коробці дитина знайде детальну інструкцію з яскравими картинками. Конструктор відмінно підходить для першого знайомства з наборами ЛЕГО і подарує малюку море емоцій та щастя.

Що в коробці
Набір LEGO Star Wars 75268 Snowspeeder є новинкою 2020 року і відмінно підійде маленьким фанатам безсмертної саги Зоряні Війни. Він включає в себе 91 деталь, з яких можна зібрати точну копію бойового спідера, радар і оборонну установку. Також варто звернути увагу на 2 мініфігурки солдата і Веджа Антіллеса. Тепер ви зможете повністю відтворити улюблені сцени з фільму або придумати свої унікальні ситуації. Влаштуй епічну битву разом з конструктором ЛЕГО.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна" і не можуть нанести шкоди вашому малюкові. Купити набір LEGO Star Wars 75268 Сніговий спідер ви можете в нашому магазині, з доставкою по всій Україні.

  • 5.0

    11 кві, 2021
    Обе минифиги хороши, особенно Ведж. Имперский спидер прост, но самобытен, поэтому, хотя он не очень детализирован, он отлично подходит для игр. И в целом, он даже похож на оригинал. Размещение пушки / ландшафта предлагает дисковую пусковую установку, которая довольно приятна в использовании и хорошо использует предложенное количество деталей. Набор также предлагает полный игровой опыт в одном наборе, давая вам как хорошего парня, так и плохого парня, и машину.
    Достоинства:
    Набор стоит рассматривать как набор для маленьких детей от 4 лет. А как для такого набора, в нем более чем всего достаточно.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • 5.0

    11 кві, 2021
    Снежный спидер прилично выглядит и очень прост в сборке, но при этом довольно прочен. А Клин - прекрасная минифигурка. Элемент ландшафта / башни не самый замысловатый ... но у него есть дисковый стрелок, и он выглядит приемлемо в качестве декора дисплея. Снежный штурмовик как всегда хорошо выглядит. Однако его спидер-байк очень простой. Следует отметить, что спидер-байк и сноспидер готовы к модификации, если у вас есть запасные части. Думаю, я мог бы купить еще несколько таких наборов.
    Достоинства:
    Это небольшой набор, который понравится детям и фанатам серии. Все объединено единой снежной серией.
    Недостатки:
    По цене можно было и немного дешевле сделать, так как большинство сборок простые.
  • 5.0

    30 бер, 2020
    Пришло быстро, все на месте. Уже собрал. Полностью доволен! Вовочка, 23 годика.

Рекомендуємо подивитися ці товари