>
Уточнити наявність у постачальника
45999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 812 шт.
21 шт.
58 × 12 × 47.5 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Stаr Wars Зрада в хмарному місті

Готові розіграти одні з найбільш захопливих сцен саги прямо у вас вдома? Тоді Lego Stаr Wars Зрада в хмарному місті – те, що потрібно! Цікавий процес складання конструктора, безліч персонажів, локацій і сценаріїв гри не залишать в стороні ні дітей, ні дорослих. А надійна фіксація деталей збереже нервову систему малюків і батьків. Ніяких істерик, а тим більше сліз через розвалення конструкції!

Ексклюзивний набір складається з 2812 деталей. Фігурки основних персонажів Хана Соло і принцеси Леї у двох варіантах, тому можна розвивати різні лінії сюжету гри. Також в наборі ви знайдете унікальні фігурки Лендо Калріссіан з золотим прінтованим плащем і Лобота. Всього в наборі 20 мініфігурок: Люк Скайуокер, Лея Органа, Хан Соло, Ленд Калріссіан, Лобот, Чубакка, C-3PO і R2-D2, Дарт Вейдер, Боба Фетт, IG-88, 2 штурмовики, 2 беспінскіх стража і 2 пілоти. Наявність такої великої кількості героїв надає шанувальникам саги величезне поле варіантів для реконструкції сцен з фільму.

Хмарне місто складається з чотирьох частин. Перший сектор - це кругла посадкова платформа з жовтими ліхтарями. У другому секторі ви знайдете кілька білих кімнат: легендарний зал переговорів з шестикутним столом і круглими вікнами, коридор зі статуєю і вітальню. Третій сектор - відсік карбонітовой заморозки з вузькою платформою круглої форми. Цей відсік обладнаний механізмом заміни мініфігурки Хана Соло на карбонітовий блок. Четвертий сектор включає ремонтний ангар, червоний коридор, камеру для тортур і коридор з жовтими ліхтарями.
На окрему увагу заслуговують літальні апарати - космічний корабель Слейв-1 і двухгондольний хмарний автомобіль. Транспорт відрізняється високою деталізацією і різними функціями. Його можна легко розмістити в ангарі або на посадочній платформі.

Зібравши набір, дитина разом з друзями або батьками зануриться в захопливу гру. Велика кількість різноманітної зброї та аксесуарів, кілька локацій і різні персонажі дозволять максимально наблизитися до сюжету однойменного фільму. Чого тільки вартий відсік з мостом. Ця частина настільки добре деталізована і продумана, що фантазія моментально малює кадри з «Зоряних війн». Розмістивши фігурки Люка Скайуокера і Дарта Вейдера на мосту можна розіграти їх епічно дуель. Хто ж стане переможцем цього разу?

Компанія LEGO гарантує надійність і довговічність конструкції. Кожна деталь набору зроблена з цільного пластику. Купуючи конструктори, ви отримуєте продукцію високої якості, яка відповідає всім світовим стандартам.

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Такого набору у лего ще не було. Він непомірно великий, можно багато що побудувати. Щоб ваші діти не побудували, воно незламне. Ми побудували автономне місто, спочатку воно було у повітні, потів це було місце на воді. А, головне нам вистачило діталей на незламну броню. Кожній із мініфігурок діти надали свою роль.
  • 5.0

    2 бер, 2019
    Лего понравилось. Детальки яркие, прочно (и ровно) крепятся друг к другу, благодаря чему ребенок со своей конструкцией может долго играть, и она у него не сломается. Меньше слез. )

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари