>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

775 шт.
5 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Легендарний космічний корабель із франшизи «Зоряні війни» тепер може здійснити посадку у вас вдома! Звичайно, це буде мініатюрна його версія, але і з нею можна сміливо вирушати у незабутню подорож до зірок разом із командою відважних персонажів!

Загальні характеристики

Оригінальний конструктор LEGO Star Wars Стріла (75186) був випущений у 2017 році. Він одразу став дуже популярним та затребуваним серед шанувальників космічних пригод. Набір розрахований на вікову категорію від 9-14 років та старше. У комплекті 775 "цеглинок", з яких можна створити крейсер з фільму, максимально схожий на справжній.

Опис

Раритетний ігровий набір Стріла (75186) серії ЛЕГО Star Wars включає наступні «смаколики»:

  • Міні-фігурки: Куоррі, Корді, Зандер, робот R0-GR, імперський штурмовик. Усі вони дуже схожі на оригінальних персонажів із кінострічки. Відрізняються детальною промальовкою та високою якістю.
  • Основна конструкція – космічний крейсер Стріла, оснащений функціональною кабіною для команди. Тут же є прозорий купол, який відкривається і має знімне джерело енергії, таран, що виштовхується та два шутери. Габарити галактичного крейсера – 7х51х24 см.
  • Спеціальний службовий візок для додаткових боєприпасів та інструментів. Його розміри – 5х3х2 см.
  • Аксесуари: бластер штурмовика, гайковий ключ, два бластери з «кішками», пістолет, циркулярна пилка.

Детальніше про персонажів

Декілька слів про міні-фігурки з конструктора LEGO Star Wars Стріла 75186:

  • Корді – ця смілива дівчина заправляє майстернею «Вільні механіки: ремонт та починка». Вона дуже кмітлива і завжди рятує своїх братів від неприємностей. Продає зорельоти, зроблені на замовлення.
  • Зандер – талановитий механік, що створює нові, класні космічні кораблі із залишків застарілих моделей. Вважає себе першокласним пілотом та привабливим хлопцем.
  • Куоррі – істота з раси мон-каламарі. Колись він був членом Альянсу повстанців, а тепер приєднався до команди крейсера "Стріла".
  • Дроїд R0-GR у минулому був бойовим роботом, якого створили в період Війни клонів. Хлопці знайшли його іржавим, непотрібним на сміттєзвалищі і прийняли в сім'ю. На кораблі він виконує обов'язки дворецького.

Придбати ексклюзивний конструктор ЛЕГО Star Wars Стріла (75186) можна в нашому магазині. Наскільки захоплюючою буде гра, залежить лише від фантазії та натхнення. Давайте завдання команді, керуйте кораблем, вирушайте у незвідані куточки Всесвіту, здійснюючи гіперзвукові стрибки у часі та просторі!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари