>
Уточнити наявність у постачальника
16499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 187 шт.
21 шт.
58 × 12 × 47.5 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Ви в пошуках екіпажу для свого корабля? Ваше судно потребує талановитого механіка, готовому до далеких мандрів? Вам в команду необхідний безстрашний і досвідчений пілот? Тоді загляньте в кантину Мос Ейслі, якщо, звичайно, вас не лякає репутація цього закладу.

Спеціально для шанувальників легендарної франшизи STAR WARS компанія LEGO представляє абсолютно приголомшливий набір — Кантина Мос Ейслі (75290). Хоч даний набір і орієнтований на зрілу аудиторію шанувальників конструктора ЛЕГО, долучитися до будівництва і обіграти на свій власний манер один з фрагментів IV епізоду Зоряних Війн може також більш юний поціновувач ЛЕГО.

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд і габарити LEGO 75290 приголомшують і викликають захоплення. Втілена з елементів ЛЕГО кантина максимально тотожна з оригіналом по виду ззовні, має розвинену інфраструктуру: тут і там розташовані найрізноманітніші транспортні засоби — від дьюбека (величезної рептилії) до дрібногабаритних кораблів; а також можна побачити завсідників цього пристанища, що належать до різних рас.

Вид зсередини

Деталізацію внутрішнього наповнення неможливо обділити увагою. Родзинкою інтер'єру кантини можна назвати барну стійку. В її області є все необхідне для роботи бармена на ім'я Вухер: келихи, чаші та інший посуд для подачі напоїв, пляшки з міцними вмістом і складовими для коктейлів, а головне — апарат для розливу напоїв.

Тут за відокремленими столиками розміщуються відвідувачі, інші гості закладу воліють розташуватися за барною стійкою і обмінятися новинами з барменом, а інша група осіб веде розмову на підвищених тонах, готуючись затіяти бійку.

На сцені виступає легендарне тріо, виконуючи безсмертну мелодію. Ви теж її чуєте, чи не так?!

«Багатолюдність»

Частина світу Star Wars, реалізована в наборі ЛЕГО 75290, унікальна своєю наповненістю персонажами в кількості 21 штуки. Деяких з них вже доводилося зустрічати, а з частиною персонажів зустрічаємося вперше. Отже, кантину Чалмуна відвідали:

  • Люк Скайвокер — прославлений джедай, на якого покладено надію на відновлення миру в Галактиці, а пошук найшвидшого пілота привів його сюди, в кантину.
  • Обі-Ван Кенобі — лицар-джедай, про якого ходять легенди. Одному з небагатьох йому вдалося вижити в кінці Війни клонів. У період свого самітництва, проживав на Татуїні, при цьому мав можливість спостерігати за Люком Скайвокером, в якого була Сила.
  • Хан Соло — персонаж, що володіє великим списком характеристик від контрабандиста до героя. Найбільш відомий як капітан Тисячолітнього Сокола - вантажного космічного корабля.
  • Чубакка — герой, що належить до раси Вукі. Зовні він величезний, його тіло вкрите хутром, має дуже войовничий вигляд. Крім цього, мав видатні навичкі технічного ремонту космічних кораблів і їх пілотування.
  • R2-D2 — дроїд-астромеханік, маленький, але в відвазі йому не відмовиш. Завжди готовий прийти на допомогу друзям.
  • C-3PO — протокольний дроїд, якого створив Енакін Скайвокер, щоб спростити можливість спілкування з представниками різних рас. У його арсеналі шість мільйонів форм комунікації для реалізації його призначення.
  • Грідо — родіанець, що став мисливцем за головами, але не відрізнявся якостями, необхідними для небезпечної професії. Виглядає незвично: у нього яскраво-зелена шкіра, кістяний гребінь на голові, великі очі-блюдця.
  • Корнеліус Евазан (або «Доктор Смерть») — персонаж, «захоплення» якого шокують не менше, аніж його покрите шрамами і виразками обличчя. Співпрацював з Понда Бабою.
  • Понда Баба — головоріз і контрабандист з раси Аквалішей. Його можна впізнати по опуклим круглим чорним очам і бивням.
  • Гаріндан езз Завор — так само відомий як Довгорилий. Це гуманоїд з планети Кубінді, за примусом став шпигуном на службі у Галактичної Імперії, його завдання — добувати відомості про місцезнаходження Обі-Вана Кенобі, Люка Скайуокера і двох дроїдів на планеті Татуїн з подальшим їх затриманням.
  • Хрчек Кал-Фас — торгівець дроїдами, родом з планети Дарктил. Жив на Татуїні, був завсідником кантини Чамлуна, і в момент відвідування кантини Обі-Ваном Кенобі та Люком Скайвокером там був присутній.
  • Джава — низькорослий житель Татуїна, одягнений в просторі одежі, що приховують його від маківки до п'ят.
  • Кейб — жінка-гуманоїд, належить до раси чадра-фанів, зовні нагадує кажана. Любила заходити в кантину, де її спіткала страшна доля за глузування над Люком Скайвокером.
  • Кардью'сай'Маллок, він же Лабрія — рогатий гуманоїд, який прилетів з планети Деварон. Завсідник кантіни, здавалося б, звичайний п'яничка, але з дуже загадковою історією.
  • Момау Надон — гуманоїд чоловічої статі з планети Ітор, якого неможливо не впізнати в натовпі, адже його видає вигнута довга шия і голова у формі букви «Т». Важка доля привела його на Татуїн, де він став очевидцем подій, що відбувалися в легендарній кантині Мос Ейслі.
  • Два піщаних штурмовика — вони належать до спеціального підрозділу, підготовленому і спорядженому відповідним чином для несення служби пустельних регіонах Галактики: в їх броню вбудована система охолодження, а шоломи оснащені піщаними фільтрами. Важливий елемент — похідний рюкзак за спиною.
  •  Вухер — бармен кантини Мос Ейслі, головною рисою якого була гостра неприязнь, навіть ненависть, до дроїдів будь-яких модифікацій. Таке своє негативне ставлення демонстрував при кожному зручному випадку.
  • Тріо «Тональні вузли» — група музикантів, що належать до раси Бітів, які грали в стилі джізз і джац. Їх легко впізнати не тільки по незвичайній зовнішності, але і завдяки сценічним костюмам в похмурих тонах. Їх популярність досягала Галактичних масштабів, що не дивно, адже музичний геній для раси Бітів — це не рідкість.

А хто ваш улюблений персонаж?

Як ви встигли помітити, набір ЛЕГО Кантина Мос Ейслі — дуже великий, складний, яскравий і неймовірно цікавий. Будь-який шанувальник всесвіту STAR WARS був би радий такому придбанню. А купити конструктор 75290 можна в нашому магазині!

Хай буде з вами Сила!

  • 5.0

    16 сер, 2021
    Отличный набор, если покупать за 9000-9500 тыс. грн полностью оправдывает цену. Для меня это лучший набор из серии Star Wars. Занимает очень много места в разложенном состоянии.
    Достоинства:
    Много разных фигурок, в том числе уникальных(ценятся у коллекционеров). Очень интересно собирать. Хорошая реализация сцены из фильма. Как игровой набор тоже отлично подойдет.
    Недостатки:
    Использование наклеек (хоть здесь их не так уж и много учитывая кол-во деталей, ну без них сейчас не бывает наборов). Могли бы положить больше мелких деталей для бара типа банок чашек и т п. Нет спидера Люка (пришлось докупать отдельно). Можно было бы положить более качественный артбук/альбом со сценами из фильма.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Если вы хотите получить Татуин, это лучший набор для начала. Добавьте сюда Landspeeder Люка, Hut Оби-Вана, маленького Skyhopper, установленного для Bantha, и вы получите целый маленький мир. Помимо интригующей сборки и забавных небольших дополнений, таких как катапультируемые сиденья для Хана и Гридо, звездой этого набора является улов мини-фигурок, многие из которых являются эксклюзивными для набора. Lego проделала действительно хорошую работу, предоставив здесь самых запоминающихся персонажей, действительно позволив вам разыграть любую часть сцены. Это немного дороговато, но здесь много деталей, и это интересная сборка. Сам бар выглядит потрясающе, а маленькие альковы отлично подходят для игр.
    Достоинства:
    Это, наверное, должен быть самый первый шаг к постройке Татуина. Либо, кому-то нравится собирать уникальные минифигурки, а их здесь полно. Та даже если вы хотите поиграть с детьми, вам будет чем заняться.
    Недостатки:
    Наклейки...не ожидал такого от этого набора.
    • 8 тра, 2021
      Тут реально є наліпки? А я вже хотів його придбати. Тепер треба буде подумати над цим.
    • 8 тра, 2021
      А чтобы вы предложили купить после такого набора? Чтоб не разочароваться.
  • 4.0

    18 бер, 2021
    Набор представляет собой отличную сборку, которая, не смотря на размеры, довольно простая. Мне нравятся минифигурки, хотя добавление еще 2-3 и принты на руках не были бы лишними. Но у меня возникли проблемы с наклейками. Я решил закончить набор полностью и даже наклейки добавить. Однако они были плохо разрезаны. Мне пришлось использовать некоторые предметы из набора кантины 2018 года с такими же наклейками. К счастью, в этом наборе используется относительно небольшое количество наклеек на кантине и совсем немного на транспортных средствах.
    Достоинства:
    Я считаю, что лучше взять один такой большой набор, чем много маленьких. Тут же и минифигурок вагон и маленькая тележка. И постройка огромная. Не стыдно на столе оставить, и с детьми можно поиграть.
    Недостатки:
    Проблема с листом наклеек. Также я не согласен с тем, что он 18+. Да, деталей много, однако собирается все просто.
  • 4.0

    18 бер, 2021
    Дисклеймер: я взрослый мужчина 36 лет, и это первый набор Lego, который я купил и построил для себя примерно за 25 лет! Плюсы: сам ресторан хорошего размера с множеством деталей и небольшими штрихами, которые действительно передают характер главного бара в кантине Мос-Эйсли. Петли и откидная крыша - действительно умный способ открыть пространство без ущерба для прочной конструкции или внешнего вида. Набор минифигурок идеален, и при меньшем количестве Кантина будет казаться немного пустой. Мне нравится включение некоторых уличных элементов в украшение. Минусы: за такую цену я ожидал большего. Сборка не особо сложная, и в ней есть несколько - я бы назвал - «заполняющих» элементов. Сначала лендспидер мог и должен был стать моделью Люка. Вместо этого это отдельный набор. Задняя часть этой модели в основном представляет собой плоскую стену. В целом это хороший набор, и я бы рекомендовал его. Однако из-за отсутствия дополнительных комнат он немного прост, поэтому, если вы ищете что-то более сложное или творческое, возможно, стоит пропустить его.
    Достоинства:
    Думаю, я достаточно четко описал все в отзыве и нету смысла повторять. Интересно - почитайте.
    Недостатки:
    Думаю, я достаточно четко описал все в отзыве и нету смысла повторять. Интересно - почитайте.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Створювати цей набір було екстремально круто, адже у ньому стільки цікавих деталей. 2 корабля, 2 будівлі і сама кантіна. В цьому наборі настільки багато мініфігурок, що аналогів в цьому йому просто немає. Єдині проблеми з ним: дорога ціна (хоча порівняно з іншими наборами з такою ж кількістю деталей, це просто копійки) та відсутність принтів на руках.
    Достоинства:
    Стільки цікавих мініфігурок, є навіть щось на кшталт чумного доктора, хоча по фільму я не пам'ятаю його. Просто величезні будівлі, в яких ще є менші кімнати.
    Недостатки:
    Ціна (хоч вона і суб'єктивна), Немає принтів на руках.
    • 8 тра, 2021
      Стосовно ціни, то я переконаний, що краще взяти один такий великий і цікавий, ніж багато менших.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    В целом мне этот набор нравится, от количества минифигурок до мелких деталей в каждой из кабинок. Я совместил это со старым набором кантины, который у меня есть. В целом мне это нравится, от количества минифигурок до мелких деталей в каждой из кабинок, я совмещал это со старым набором кантины, который у меня есть.
    Достоинства:
    Все удобно разделено на секции. Набор просто кишит очень удачными отсылками. Вдумайтесь, +21 минифигурка.
    Недостатки:
    Не, не обнаружил.
    • 8 тра, 2021
      Я що за минулий набір? Можете скинути артикул?
  • 5.0

    17 бер, 2021
    Это определенно была хорошая покупка, сочетающая в себе удовольствие от сложной головоломки и мою очевидную любовь к «Звездным войнам». Да, цена высока, но как только вы закончите набор, вы получите красивый мини-городок, в котором запечатлен фильм. Итак, вот плюсы и минусы: гениальный дизайн, бар полностью открывается и предлагает забавные элементы, такие как задняя дверь, сиденья Greedo & Solo с «выстрелами», съемные крыши. Как только вы полностью откроете бар, задние стены станут очень детализированными и забавными. Дополнительные здания разные, поэтому они создают ощущение разнообразия и текстуры.
    Достоинства:
    Две машины очень крутые, особенно если добавить Ландспидер Люка. Вы также можете дополнить набор хижиной Оби Вана.
    Недостатки:
    LEGO необходимо сделать подвижные ноги для коротких персонажей. акже дизайн напитков / бутылок мог бы быть немного более креативным.
    • 8 тра, 2021
      Так это бар или столовка? Простите, не смотрел фильм.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари