>
Уточнити наявність у постачальника
10999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

622 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Масивний двосекційний імперський транспорт для перевезення вантажів - відмінна ціль для раптового нападу! Саме так вважають Чубакка і Хан Соло з набору LEGO 75217 Star Wars, розглядаючи цей зразок імперської техніки в якості «ласого шматочка». Їх не лякає броня транспорту, здвоєна кулеметна установка в кінці другого відсіку на даху і охорона з двох штурмовиків. Хоробрі повстанці несподівано підхоплюються на дах транспорту, щоб стикнутися з ворогами у відкритому бою! У наборі ЛЕГО 75217 непоганий сюжетний і ігровий потенціал - є чотири ящики з вантажем, особиста зброя мініфігурок, транспорт може роз'єднуватися на дві частини, в кожній з яких відкриваються бічні борти (а в передній частині ще й верхній лист броні - для доступу до гусіні ходової частини). Всього в сеті ЛЕГО 75217 п'ять мінііфігурок і сепаратор деталей.

  • 5.0

    19 жов, 2018
    Приобрела Лего сыну, чтобы развивать моторику пальцев и научить его развивать сюжетную линию игры, что у него стало отлично получаться. Теперь хочу заказать новый набор https://constructors.com.ua/lego-star-wars/peschanyy-krauler-75220, и он хоть и дороже, но зато имеет больше деталей и сюжетный потенциал более объемный, и думаю, благодаря этому конструктору, сын научиться не только моделировать, но и придумывать новые темы для игр.
  • 5.0

    17 жов, 2018
    Мое дите обожает Звездные войны, плюс к этому уже было приобретено несколько конструкторов подобной тематики, то естественно увидев этот имперский транспорт, решился на заказ. Оформление, оплата и доставка, все продумано до мелочей, переживать за товар не пришлось. Прибывший конструктор порадовал качественно продуманными деталями, сыну понравилось.

Рекомендуємо подивитися ці товари