>
Уточнить наличие у поставщика
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний
Уведомить о Наличии
Мы уведомим вас сразу же, как товар поступит к нам.
Купить в рассрочку

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

1 шт.
6 шт.
13.5 × 9.5 × 9.7 cm
5+
0 шт.
4.5

Описание

  • 4.0

    9 Окт, 2022
    Я купив одну коробку і отримав 2 однакові фігурки. Мініфігурки самі по собі дуже милі, але олень - не мій фаворит. До того ж, я був здивований, що навіть в 1 наборі можуть бути дублікати. Не знаю, чи варто знімати за це зірочку. Напевно я це зроблю, щоб просто звернути увагу наступних покупців. Тому що, у глибині душі, я погоджуюсь з попереднім коментарем - фігурки цілі, а тому немає на що скаржитись. Хоча і трошки образливо, що не додивився, що може попастись.
    Достоинства:
    Серія класна, як майже і всі до неї. Зміг вполювати дракона та вовка, тому задоволений покупкою. Можливо, оленя десь зможу обміняти або додати у різні новорічні сцени.
    Недостатки:
    Можуть бути повторки, навіть в 1 коробці. Якщо є кошти, то я б порадив узяти повний комплект. Я дивився, то на цьому сайті є.
  • 5.0

    9 Окт, 2022
    Я придбав 2 коробки, і мені пощастило отримати лише одну повторку. Кому цікаво, то виявився вовк-перевертень. Він мені подобається, тому все супер. Це загадкові коробочки, тому, купуючи їх, ви вже повинні очікувати можливих дублікатів. Смішно давати низький рейтинг через це. Ви отримали 6 мініфігурок? У них були всі частини? Чи точно вони відповідають опису? Так. Тоді це чудовий продукт. Я люблю цю серію і дуже задоволений своєю покупкою.
    Достоинства:
    Серія мені дуже подобається - різні фігурки з різних всесвітів. Майже кожна з них має власний невеличкий предмет - аксесуар. Раніше навіть не бачив таких коробочок з 6 фігурками.
    Недостатки:
    Це не недолік для мене, просто майте на увазі, що можуть бути повторки.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары