>
Уточнить наличие у поставщика
199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний
Уведомить о Наличии
Мы уведомим вас сразу же, как товар поступит к нам.

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

8 шт.
1 шт.
15 × 0.7 × 9.5 cm
5+
0 шт.
5.0

Описание

  • 5.0

    2 Июн, 2023
    Серія супер і ціна на ці випадкові пакетики також. Схрестила пальці, щоб не попались однакові фігурки і замовила 2 штуки. На просто величееезну мою радість, я отримала Міккі та Круеллу. З Міккі Маусом все зрозуміло - він головний персонаж і отримати його просто супер. Однак я була не менш рада Круеллі, про яку навіть читала книгу (щось на кшталт біографії, можете погуглити та знайдете). Міккі Маус вдягнений у червону туніку чарівника, а також має синій капелюх. Було б непогано мати змогу зняти цей капелюх, однак це могло б мати вплив на кінцевий вигляд фігурки. Круелла у свою чергу має чорний одяг, жовту шубу, а також жовту тканинну накидку. Класнючим додатком є те, що вона має двостороннє лице: зле та усміхнене. По аксесуарам теж порядок - песик, смаколик, мітла та відро.
    Достоинства:
    Не тільки отримані мною фігурки, але взагалі всі виглядають схожими на своїх персонажів. Кожна має вдало підібраний образ, який підкреслює характер. Те, що їх можна встановити на підставку одразу робить їх привабливими для купівлі навіть для тих, хто не збирає лего.
    Недостатки:
    Трішки важко розібратись як закріпити накидку Круеллі. І так крутила інструкцію, а так пробувала, однак щось не так.
  • 5.0

    2 Июн, 2023
    Уявіть ситуацію, заходжу я у свою улюблену крамницю, придбати набір - подарунок для племінника. Бачу нові пакетики з мініфігурками Дісней і, звичайно ж, не можу втриматись. Роздивилась, кожна з фігурок по-своєму класна, однак зіркою мені видався все ж Міккі. А тепер найцікавіше - купую пакетик, приходжу додому, а у ньому МІККІ. Не знаю, який ліміт свого успіху я використала у той момент. Він заснований на зовнішньому вигляді персонажа у мультфільмі “Фантазія”, коли він оживляє мітлу. Принти мало того, що дуже схожі на екранні, так ще й дуже чіткі. Фігурка має аж 2 аксесуари - відро та мітла. Запасною деталлю є ручка для відра. Встановити все це на основу та виставити на поличку - одне задоволення.
    Достоинства:
    Насичені кольори; якісні принти; вкінці-кінців, вдало підібраний сам одяг та аксесуари. На відміну від більшості інших фігурок серії, у нього одразу 2 аксесуари.
    Недостатки:
    Відсутні. Фігуркою не те, що задоволена, я у захваті.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары