>
Під замовлення
499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

22 шт.
2 шт.
17 × 1 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

   Вітаємо фанатів конструктора на стороні ЛЕГО-майнкрафту. Якщо через прикру випадковість у Вас досі немає мініфігурок Алекс і Скелета, саме час надолужити згаяне і придбати цей набір, а заодно і додати до своєї колекції кілька додаткових деталей.

   Набір ЛЕГО "Оборона від скелета" складається з 22 деталей і включає в себе:

  1. Цікаву інструкцію. Так як збірка включає в себе не так багато кроків, майже всю зворотну сторону займає плакат-реклама, яку можна використовувати як постер. 
  2. Стандартну мініфігурку Алекс - головного персонажа гри, якщо Ви вибираєте досліджувати світ за жіночу стать. Алекс одягнена в светр болотно-зеленого кольору, коричневі штани, а в її очах читається рішучість по відношенню до монстрыв. В даному наборі вона озброєна кам'яної киркою.
  3. Стандартну мініфігурку Скелета. У нього зі зброї - дерев'яний лук, що дає йому невелику перевагу, адже зброя віддалена.
  4. Невелике укріплення замку. Воно тут як ніколи до речі, адже допомагає сховатися Алекс від нападу скелета. Можливо, вона хоче напасти з укриття, можливо - перечікує і відновлює здоров'я, вирішувати тільки Вам. При цьому, тут є прихована функція - постріл ракети.
  5. 2 пагони рису, які символізують город. І поруч же 1 деталь води для поливу. Також, момент переходу втілений в базових деталях, на половині з городом використовується коричнева основна деталь, а інша половина - зелена.

   Полібег ЛЕГО "Оборона від скелета" (30394) з упевненістю продовжує блочну тематику серії і додає до неї нові деталі і мініфігурки, які сумісні з іншими наборами. Він зможе подарувати Вам та вашим дітям багато годин забавної гри.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари