>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

241 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 6.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Набір 21171 "Стайня" із серії LEGO Minecraft розповість вам про утримання благородних тварин — коней, і про зустріч з незвичайним скелетом-вершником на коні в популярній онлайн-грі Minecraft.

Коні в грі Minecraft

Коні в Minecraft — це швидкий і маневрений вид транспорту в грі, який не так вже й складно дістати. Знайшовши табун коней, ви, звичайно, можете осідлати коня, але він, ймовірно, скине вас і, тим більше, не буде рухатись по вашим вказівкам. Після декількох спроб осідлати скакуна, ви зможете приручити його, і він перестане вас скидати. Після цього на коня можна надягти сідло і броню. Сідло дозволить повною мірою управляти твариною, а броня захистить її.

Також стає доступним використання повідця. Він дозволяє вести коня за собою або прив'язати його.

Побудуйте стайню

Єдиною будівлею в цьому наборі буде стайня, яка розрахована на двох коней. Її стіни виконані з каменю, а також дощечок. З боків будівлі і між стійлами використовується паркан разом з воротами. Дах стайні виконаний зі стогів сіна. Біля стайні є відро з водою і ящик зі звичайною і золотою морквою, яку так люблять коні. Поруч знаходиться кілька стогів сіна, якими вони також харчуються. Попереду стайні є галявина з квітами, деякі з них посаджені в горщики. На галявині знаходиться ще один паркан, здійснюючи стрибки через який, можна тренувати коней. Праворуч від стайні є невеликий город, на якому проростає морква.

Захистіть себе від нападу

Територією стайні бродить скелет-вершник на коні-скелеті. Такі вершники з'являються з коня-пастки в грозу, коли по ньому потрапляє блискавка. Вони досить небезпечні і екіпіровані зачарованими предметами: шоломом та луком. Завдяки шоломам скелети не горять на сонці і становлять загрозу навіть у світлий час доби. Цікаво ще те, що якщо ви зможете здолати скелета, а коня-скелета залишите в живих, то він буде дружелюбним, і ви зможете осідлати і кататися на ньому.

Чи зможете ви здолати цього скелета і зберегти життя вашим коням?

Унікальні мініфігурки

У наборі 21171 "Стайня", крім мініфігурки скелета на коні, є мініфігурка жительки, яка доглядає коней. Броні у неї немає, проте вона озброєна потужним тризубом. Також є мініфігурки дорослого коня і поні. Вони мають різне забарвлення шерсті. Фігурка дорослого коня є ексклюзивною, так як одягнена в алмазну броню.

Доповнення до інших наборів

Набір конструктора LEGO 21171 "Стайня" відмінно підійде як доповнення до інших наборів із серії Minecraft. Особливо до наборів, де є поселення, будинки або інші побудови. Зібравши багато різних наборів, можна побудувати своє поселення або місто, де жителі будуть разом ділити радість і нести тяготи життя. Це також дозволить грати разом з друзями, де кожен буде грати за певного персонажа і виконувати свої обов'язки.

Де купити такий набір?

Набір конструктора ЛЕГО Майнкрафт 21171 "Стайня" можна купити в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    3 кві, 2022
    Качественный (как всегда - это ведь LEGO) и интересный набор для любителей вселенной Minecraft, сын в восторге! Однозначно рекомендую!
    Embedded thumbnail

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари