>
В наявності
12999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

549 шт.
5 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
14398 грн
14105 грн
+ =
16148 грн
15456 грн
+ =
13778 грн
13599 грн
+ =
15098 грн
14574 грн
+ =
17798 грн
17031 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відданих фанатів популярної гри про кубічний світ та конструктора ЛЕГО напевно потішить те, що набір LEGO Minecraft Фермерський будиночок (21144) знову у продажу! Цей ігровий комплект потрапив на полиці магазинів у 2018 році, а тепер отримав другий шанс стати чудовим та оригінальним подарунком для «будівельників» різного віку! 

Опис

Набір від датської компанії Фермерський будиночок 21144 із серії LEGO Minecraft відмінно підходить для будь-якої статі та віку. Рекомендований мінімальний вік – від 8 років, тому що в комплекті міститься 549 дрібних деталей. Крім «цеглинок» у коробці можна знайти 7 мініфігурок та яскраву, друковану інструкцію зі збирання. 

Також виробник радить використовувати цифрову версію інструкції - LEGO Builder. З її допомогою дуже зручно розглядати, обертати та доповнювати конструкцію у 3D-режимі, змінювати її масштаб, покращувати та зберігати результат будівництва. 

Особливості

Чи готові вирушити в пригоду з улюбленими персонажами? Заглянемо в коробку із набором LEGO Minecraft Фермерський будиночок (21144) разом? 

З «цеглинок», які є в комплекті, збирається велика багатофункціональна модель ферми з котеджем. Її розміри – 17/34/19 см. Умовно вона складається із трьох модулів:

1. Основною конструкцією є великий загін для тварин. Він побудований з колод. Поруч розташований яскравий зелений газон. Загін обладнаний двостворчатими воротами, тому тваринки можуть самостійно виходити на пасовище і до водойми. 

2. З лівого боку розкинувся город. Біля грядок стоять яскраві таблички із малюнками певних рослин. Для городу існує спеціальна система поливу, яка бере воду з озера поряд. 

3. Праву сторону ферми займає будинок на два поверхи. На першому поверсі є велика кімната. До неї можна отримати доступ, якщо відкрити двері або забрати частину даху. Усередині кімнати ліжко з жовтим покривалом, біля нього стоїть верстак. Тут же знаходиться скриня з інструментом та аксесуарами. На другому поверсі – горище. Воно використовується для зберігання врожаю чи сіна для тварин. 

4. Біля котеджу знаходиться прибудова з ковадлом. Персонажі використовують його для виготовлення табличок з іменами свійських тварин та ремонту робочого інвентарю. 

Мініфігурки

Конструктор-раритет Фермерський будиночок 21144 з лінійки LEGO Minecraft включає 7 фігурок:

  • Головний персонаж та вмілий будівельник – Стів. Фігурка одягнена у синю футболку та фіолетові штани. На квадратній голові коричневе волосся, на обличчі намальовані білі очі з фіолетовими зіницями, ніс «картоплею» та посмішка. 
  • Алекс – дослідниця та винахідниця, подруга Стіва. На ній штани коричневого кольору та зелена сорочка. У персонажа руде волосся та зелені очі. 
  • Скелет – кістлява, хитра істота, яка озброєна луком. Наші герої завжди напоготові, адже вона може з'явитися на будь-якій ділянці локації. 
  • Свинка – мініфігурка рожевого кольору, у неї велика голова та кумедний п'ятачок на мордочці. 
  • Ослик зібраний із деталей сірого кольору, копита чорні. На спині сідло, а з обох боків від нього прикріплено дві сумки. У ослика рухлива голова.
  • Кролик складається із елементів чорного кольору. Тварина має квадратну голову з сіро-чорними довгими вухами та сірий хвостик. 
  • Крольченя менше за розміром, на відміну від кролика. Фігурка коричнево-бежевого кольору. На мордочці чорні очі, рожевий ніс. 

Оригінальний ігровий набір LEGO Minecraft Фермерський будиночок (21144) можна швидко та зручно замовити у нашому магазині. Якщо ви любите пригоди і є фанатом «кубічного» Всесвіту, то цей конструктор стане для вас справжньою знахідкою!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари