>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

204 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Віртуальні герої в реальному світі
Ваша дитина захоплюється комп'ютерною грою Minecraft? Супер. Тоді подаруйте її унікальний конструктор LEGO Minecraft 21158 Panda Nursery. Малюк зможе насолоджуватися грою з улюбленими героями прямо у себе в кімнаті. Конструктор надає широкі можливості для ігор, все залежить тільки від фантазії дитини. Цей набір переносить комп'ютерних героїв в реальний світ. Вони нічим не відрізняються від віртуальних і є абсолютною їх копією. Дитина може грати як сама, так і з друзями, в будь-якому випадку вона насолодиться захоплюючою і цікавою грою. Варто відзначити, що конструктор не тільки приємно збирається, але ще й чудово доповнює кімнатний інтер'єр юного геймера.

Цікава гра
Конструктор LEGO Minecraft 21158 Panda Nursery являє собою маленькі ігрові блоки, з яких можна зібрати цілу купу милих панд, маленький будиночок, цікавого Алекса і безліч додаткових речей, які повністю відповідають легендарної комп'ютерній грі. Дитина може доглядати за малюком-пандою і розважати його. Також необхідно нагодувати всіх інших панд і укласти їх спати. Для цього можна використовувати іграшковий бамбук, який буде відмінною їжею для милих панд. Не варто забувати і про будиночок Алекса, який потрібно підготувати до його приходу. Ситуації для гри можна придумувати нескінченно, використовуючи новий набір ЛЕГО.

Особливості конструктора
Даний набір підходить як хлопчикам, так і дівчаткам від 7 років. При цьому неважливо знайомі вони з грою Minecraft і її персонажами чи ні. У будь-якому випадку дітям буде цікаво грати. Конструктор складається з 204 деталей, які легко складаються, створюючи потрібні фігурки. При цьому деталі відмінно взаємодіють з іншими наборами, завдяки чому гра стає ще цікавішою. Тепер ваш малюк може побудувати щось своє, абсолютно унікальне. Всі деталі конструктора проходять тестування, тому є повністю безпечними.

Всі конструктори ЛЕГО поставляються офіційним дилером, тому вони повністю сертифіковані і оригінальні. Купити набір LEGO Minecraft 21158 Panda Nursery можна на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні.

  • 5.0

    20 січ, 2020
    LEGO Minecraft Ферма панд - новинка 2020 року на тему екології. Завдяки наборові можна привчити дітей піклуватися. За допомогою уяви можна відтворити безліч ігор.Було б цікаво на основі цього набори створити набір із рідкими видами тварин та рослин+навчальна книжка. Бо завдяки лего навчання стає цікавішим. Ціна прийнятна, цей набір може стати гарним додатком до набору https://constructors.com.ua/lego-classic/lego-classic-zelenaya-tvorcheskaya-korobka-10708.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари