>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 326 шт.
5 шт.
38 × 26 × 9 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Скучили за Джеррі, Джорджем, Елейн і Космо? Не поспішайте пускати сльозу, адже данська компанія пропонує купити новий набір LEGO "Сайнфелд", заснований на однойменному серіалі. Опиніться у квартирі Джеррі та створіть для них цікаві пригоди.

Серіал "Сайнфелд"
Якщо Ви зайшли на сторінку набору LEGO 21328, то швидше за все уявляєте собі, що являє собою цей серіал. Але якщо ні, то ось коротка інформація про нього.

Серіал "Сайнфелд" - американський серіал-комедія, який виходив із 1989 по 1998 рік. Існує думка, що саме цей серіал надихнув Девіда Крейна на створення серіалу "Друзі". Головні герої (Джеррі Сайнфелд, Джордж Констанза, Елейн Бенес, Космо Креймер) не є родичами, вони лише близькі друзі, що мешкають поруч. Протягом 9 років на телебаченні показувалося їхнє життя та смішні ситуації, в які вони потрапляли.

У 2019 році Netflix викупив права на "Сайнфелд", тому Ви зможете спостерігати відродження серіалу.

Четвірка LEGO-друзів
У наборі LEGO "Seinfeld" Ви зустрінете чотирьох друзів-головних героїв та одного антагоніста серіалу.

  • Джеррі Сайнфелд - комік та головний герой серіалу. На ньому синя сорочка та чорні штани. Так як він комік, в руках – мікрофон для виступу;
  • Джордж Констанза - найкращий друг Джеррі. Як і в серіалі, мініфігурка Джорджа лисіє. У нього картата сорочка, пісочні штани та впізнавана червона куртка. Багатьом запам'яталися спроби Джорджа дістати хліб за допомогою вудки, тому аксесуари в нього відповідні;
  • Елейн Бенес – подруга Джеррі, яка перебуває у постійному пошуку чоловіка. Дівчина тут з'являється у бузковій сорочці та чорному брючному костюмі. В руках у неї пакет із золотою рибкою всередині;
  • Космо Креймер – сусід Джеррі, який шукає способи збагачення. У нього сорочка з лобстерами, коричнева куртка та сірі штани. У руках - книга про журнальні столики та крендель;
  • Ньюман – ворог Джеррі та частий учасник махінацій Космо. На ньому синя куртка листоноші з емблемою і сірі штани. У руках Ньюман тримає листа.

Усі мініфігурки мають двосторонні обличчя. З ними Ви точно не занудьгуєте!

Квартира Джеррі
Тут Ви зберете та побуваєте у квартирі головного героя. Квартира, розміром 32 на 18 сантиметрів, крім самого інтер'єру, включає імітацію студійного освітлення.
Ті, хто хоча б трохи дивилися серіал, знайдуть у наборі LEGO 21328 знайомі елементи:

  • жердину Festivus, створену батьком Джорджа, Френком;
  • фотографії дядька Лео та порше – улюбленої машини Джеррі;
  • фотографію Джорджа в нижній білизні;
  • комп'ютер на екрані якого сайт Vandelay Industries;
  • кондиціонер Commando 8;
  • холодильник із різними магнітами;
  • диван та крісло м'ятного кольору;
  • синю статуетку.

Крім самої квартири, окремо є платформа з цегляною стіною, на якій Джеррі Сайнфелд може виступати зі своїми комедійними номерами і веселити друзів.
Увага! У наборі є наклейки.

Чи зможете знайти всі знакові елементи серіалу і відтворити деякі серії?

  • 5.0

    4 лют, 2022
    Must have для поклонников Сайнфелда и LEGO. Мне нравится тот факт, что такие лицензионные наборы существуют для взрослых коллекционеров.После строительства могу подтвердить соотношение цены и качества. Я потерял счет времени, когда смеялся, обнаруживая новую отсылку или деталь. Минифигурки тоже очень хороши, и хотя я обычно не играю и даже не прикасаюсь к наборам после сборки, играбельность выше всяких похвал. Пожалуйста, сделайте следующий набор для кофейни.
    Достоинства:
    Этот набор невероятно детализирован и содержит множество отсылок с сериалу (дядя Лео, золотая рыбка Элейн, книга Крамера о кофейных столиках и кондиционер). Удачный выбор одежды для фигурок.
    Недостатки:
    Единственная реальная претензия к этому набору — это студийный свет.
  • 4.0

    4 лис, 2021
    Набор однозначно один из лучших в Идеях. Огромное количество деталей и маленькие пасхальные яйца, упакованные в этот набор, поистине замечательны и сделали сборку чрезвычайно приятной. Особенно понравилось то, что для каждого персонажа есть небольшие детали. Поэтому я могу выставить моего фаворита Джорджа с удочкой в руках. Единственная моя жалоба на набор - студийное освещение. Мне кажется, что оно отнимает то самое чувство присутствия в квартире Джорджа и заставляет чувствовать как на студийной площадке. Именно из-за этого я убрал эти детали.
    Достоинства:
    Я ОБОЖАЮ кухню, книгу журнального столика, включение зеленого велосипеда и все другие маленькие пасхальные яйца, появившиеся в наборе (но я не уверен кто этот мужчина на холодильнике, напишите, кто помнит).
    Недостатки:
    Разумеется тем, кто не смотрел сериал, будет не интересно. Но это даже не главное. Отнял звезду за студийное освещение.
  • 5.0

    4 лис, 2021
    Не могу вспомнить, когда в последний раз улыбался так сильно. У меня есть квартира Друзей, но этот на порядок выше. Постоянно во время сборки я улыбался и говорил, «Это из того эпизода!». Цвета хорошо сочетаются между собой и вместе создают атмосферу ситкома. Только вот Джорджу необходимо второе лицо, которое почему-то не добавили. Также можно было включить кого-то из родителей. Я сфотографировал несколько сцен, и они вышли неплохо. Стоит ли дальше рассчитывать на наборы по старым сериалам? Хочу верить, что да.
    Достоинства:
    Ооочень много отсылок на сериал, даже не ожидал такого. Комната - вообще полная копия.
    Недостатки:
    Над минифигурками могли поработать получше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари