>
Під замовлення
1999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

119 шт.
2 шт.
15 × 6 × 14 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Унікальний та захоплюючий набір LEGO Hidden Side Сок-бар у Ньюбері (40336) був випущений у 2019 році. Зараз цей раритетний набір знову стає популярним серед шанувальників містичних пригод та «цегляного» Всесвіту. Школярі знову і знову вступають у битву із привидами, щоб урятувати мешканців невеликого, тихого містечка Ньюбері. Цього разу гості з потойбічного світу вирішили атакувати маленький бар із соками та його бармена, але юні герої вже йдуть на допомогу! 

Стислий опис

Життя в місті Ньюбері протікало розмірено і спокійно, поки в предмети, будівлі та людей не почали вселятися привиди. Юна, але дуже хоробра і рішуча дівчинка-підліток Паркер Джексон вирушила на патрулювання і запідозрила, що з міні-кафе та його барменом твориться щось дивне. Мисливиця на привидів, як завжди, виручить із біди, вигнавши потойбічних сутностей із міста. 

Що ми знайдемо у коробці? Конструктор Сік-бар у Ньюбері (40336) з лінійки LEGO Hidden Side включає 127 елементів, 2 мініфігурки та зрозумілу, докладну інструкцію для максимально зручного процесу збирання. Набір розрахований на вікову категорію віком від 10 років. 

Раніше конструктор мав цікаву особливість: при встановленні спеціальної мобільної програми можна було грати з доповненою реальністю. На даний момент така функція не активна, але навіть без неї набір залишається цікавим і захоплюючим!

Особливості набору

Познайомимося з деякими особливостями оригінального конструктора LEGO Hidden Side Сок-бар у Ньюбері (40336):

  • З деталей складається затишне кафе з напоями, але перше враження буває дуже оманливим. Якщо підняти навіс бару, то можна побачити моторошний вигляд примари: страшні очі, величезний рот із гострими, небезпечними зубами. 
  • Усередині конструкції, на стійці розташовано два автомати з соками, поруч стоять різнокольорові склянки для напоїв. 
  • За стійкою знаходиться усміхнений бармен, ось тільки ним оволодів привид. Тепер хлопець виглядає жахливо: його голова стала примарною, зеленою, волосся стирчить у різні боки, погляд порожній і божевільний. У комплекті є змінна голова для бармена-людини.

Комплектація включає 2 мініатюрні фігурки:

  • Смілива, найкраща мисливець за привидами - Паркер Джексон. Школярка обожнює загадкові пригоди і добре розправляється з гостями з потойбіччя за допомогою світлових куль. Паркер має яскраве, фіолетове волосся, на ній шапочка жовтого кольору і блакитний брючний костюм. У руках, як завжди, смартфон. 
  • Роккі – бармен, який у будь-який момент може перетворитися з привітної, доброзичливої людини, на злу, моторошну примару, готову напасти.

Набір Сік-бар у Ньюбері (40336) із серії LEGO Hidden Side сприяє розвитку творчої уяви, уважності, посидючості. Він допоможе весело та цікаво провести час із сім'єю, друзями. Замовляйте раритетний конструктор від датської компанії у нашому магазині за доступною ціною вже сьогодні!

  • 5.0

    4 лис, 2020
    Сын давно хотел что-то из этой серии и я решил купить сначала такой небольшой набор. Так сказать, посмотреть или понравится и тогда уже купить побольше. Если б я знал, что это настолько прикольно, брал бы сразу например 70422. Вообще сама идея с одержимыми зданиями довольно интересная, думаю это играет свою роль. Минифигурки с красивыми принтами, бармен после перевоплощения просто отвал всего. Бар сделан детально, даже разные бутылочки есть. Как играть со смартфона пока не понял, но сын уже разобрался и доволен.
    Достоинства:
    Прекрасное дополнение для городка Ньюбери, который лично нам еще только предстоит собрать.
    Недостатки:
    Нет.
  • 5.0

    4 лис, 2020
    Набор вот прям в стиле этой серии: красочная коробка, минифигурки охотников за призраками и конечно же - бар, в который что-то вселилось. Хоть он и небольшой, зато как сделан. Все эти мелочи в виде устройств для наливания сока, бокалов и бутылок просто кайф. После “трансформации” выглядит нереально. Однозначно советую купить.
    Достоинства:
    Милый козырек с надписью Slush Ice. Коннект с мобильной игрой.
    Недостатки:
    Сзади бар не очень, ну к чему эти 3 окна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари