>
В наявності
5499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

698 шт.
4 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Потойбічні сили стали часто відвідувати мешканців Ньюбері. Колись тихе і спокійне містечко біля моря тепер перетворилося на загадкове, зловісне місце і лише справжні герої зможуть протистояти недружнім привидам. Давайте вирушимо на зустріч таємницям, загадкам та захоплюючим дух пригодам? Не варто зволікати, скоріше в дорогу!

Опис

Відважні, сміливі друзі-школярі Джек та Паркер поспішають на допомогу до Джей Бі, щоб зупинити поїзд, у який вселилися привиди. А ви хочете допомогти головним героям врятувати мирних жителів, які опинилися в поїзді і заразом розв'язати кілька таємничих загадок, знайти пару артефактів та відчути себе справжнім героєм? З набором LEGO Hidden Примарний потяг-експрес це стане можливим!

У комплекті 698 деталей, 5 мініатюрних фігурок плюс друкована, докладна інструкція зі збирання. Конструктор від датської компанії підійде для вікової категорії від 8 років та старше. Ігровий набір – це спосіб захоплююче провести час із друзями чи сім'єю. Він чудово розвиває творче і креативне мислення, уяву, уважність, дрібну моторику пальців. 

Однією з відмінних якостей цієї серії була можливість не просто грати конструктором, а й використовувати доповнену реальність через мобільний додаток. На даний момент ця функція вже недоступна, але раритетний набір Примарний потяг-експрес (70424) залишається цікавим та особливим!

Особливості

Дещо докладніше про конструктора LEGO Hidden Side Примарний потяг-експрес (70424):

  • З «цеглинок» збирається локомотив із двома вагонами, сегмент залізничного полотна, вокзальна платформа з квитковою касою.
  • Вагони складу роз'єднуються, колеса рухливі.
  • Потяг, захоплений привидами, оснащений висувною пащею та крилами, а також вагоном із протонною гарматою, що виганяє привидів.
  • У внутрішню частину агрегату для вивчення гостей із потойбіччя можна помістити мініфігурку з комплекту.
  • Розміри примарного локомотива становлять 15/14/61 см (ширина, висота та довжина).
  • Аксесуари для набору: планшет, два смартфони, примарний ліхтар.

Мініфігурки

Комплектація містить 5 мініатюрних фігурок:

1. Джек Девідс – основний персонаж серії, кмітливий і сміливий школяр з містечка Ньюбері, який ловить привидів у вільний від навчання час і проводить стрими.

2. Паркер Джексон – подруга Джека, найкраща мисливець за привидами, обожнює пригоди, таємниці та котів.

3. Джей Бі – дивна, але геніальна та винахідлива дівчина-вчений. Саме вона знайшла способи боротьби з потойбічними силами, що атакують місцевих жителів.

4. Чак та пані Сантос – пасажири поїзда, в яких вселилися привиди. 

Поспішайте придбати раритетний, цікавий набір Примарний потяг-експрес (70424) з лінійки LEGO Hidden Side! Таємниці та загадки міста Ньюбері нікого не залишать байдужим! Замовляйте оригінальний конструктор за дуже «смачною» ціною в нашому інтернет-магазині.

  • 4.0

    11 сер, 2019
    Купил сыну набор, он сам захотел, сам выбрал. Собрал, играется, всем доволен. Мне со стороны сложно сделать выводы, прикольный набор, да. Зубастый поезд - это конечно прикол! Мы всегда покупаем серию лего сити, а тут прям необычное для нас приобретение. Зато его можно соеденить с обычными поездами и пустить такой поезд-монстр по городу.
  • 5.0

    30 лип, 2019
    Когда только увидел в интернете новости про эту серию Хидден Сайд, не думал, что она будет в Украине. Но на этом сайте её можно заказать по предзаказу, и моей радости не было предела))) С консультантом по телефону оформили предзаказ, обещают, что в первых числах августа конструктор будет у меня на руках. Ждём! А сам товар выглядит очень интересно, поезд сделан в стиле Стим Панк, самый крутой набор из серии

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари