>
В наявності
2499 грн
2096 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

244 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Сюжетна лінія для серії LEGO Hidden Side заснована на загадковій історії про місто Ньюбері. Злісні сутності з потойбіччя вселяються в жителів, предмети і навіть будівлі, але місцеві герої завжди приходять на допомогу! Любите містичні та динамічні пригоди? Вважаєте за краще проводити дозвілля з користю та весело? Значить набір Паранормальні перегони 70434 створений саме для вас!

Опис 

У коробці з конструктором LEGO Hidden Side 70434 можна знайти 244 “цеглинки”, 4 мініатюрні фігурки, різні додаткові елементи та друковану, докладну інструкцію зі збирання. 

Кожна деталь виконана лише з якісного пластику, пофарбована спеціальними нетоксичними барвниками, тому конструктор ЛЕГО є абсолютно безпечним навіть для дитини. Гра в “будівництво” сприяє розвитку дрібної моторики рук, уяви, креативного та творчого мислення, уважності, пам'яті та посидючості. 

Складання стане ще цікавішим, якщо використовувати програму LEGO Builder. Це віртуальна інструкція, яка дозволяє бачити конструкцію у 3D-форматі, обертати її у будь-який бік, змінювати архітектуру та масштаб моделі, зберігати отриманий результат. 

Розглянемо комплектацію раритетного конструктора LEGO Hidden Side Паранормальні перегони 70434:

  1. Більшість деталей піде на будівництво класного, потужного гоночного автомобіля, на якому наші герої полюватимуть за привидами. Болід виглядає дуже ефектно, тому його можна встановити в кімнаті як предмет інтер'єру.
  2. Гоночна машина, за кермом якої сидить мініфігурка одного з персонажів, зібрана з “цеглинок” жовтого та зеленого кольору. Передня частина авто декорована броньованими дисками для подолання перешкод і головою буйвола. 
  3. Болід оснащений потужними колесами, що обертаються на 90 градусів. Якщо поставити їх у вертикальне положення, машина зможе злетіти в повітря і ловити всіх привидів навіть у височині. 
  4. Гоночний автомобіль обладнаний чотирма великими вихлопними трубами, лазерною гарматою, двома рушницями на кабіні, фіолетовими фарами. 
  5. Приблизні габарити готової моделі боліда становлять 12/20/7 см (ширина, довжина, висота).
  6. Для набору Паранормальні гонки 70434 серії Hidden Side був доступний мобільний додаток, що відкриває доповнену віртуальну реальність при наведенні на конструкцію. На даний момент він більше не працює, але конструктор не втратив своєї “родзинки” та популярності.
  7. Мініфігурки: головний персонаж і мисливець за привидами Джек Девідс, стародавній ловець примар Вон Гейтс в образі ковбоя, крилатий мандрівник з Тіні, вихованець Джека - примарний пес Спенсер. 
  8. Аксесуари: смартфон, арбалет, самурайський меч. 

Підключаємо уяву, стрибаємо в болід разом із водієм та вирушаємо на пошуки злісних гостей із потойбічного світу! Захоплююче, корисне дозвілля гарантоване! Замовляйте унікальний набір LEGO Hidden Side Паранормальні гонки 70434 у нашому інтернет-магазині вже сьогодні!

 

 

  • 5.0

    19 чер, 2020
    О да, наконец-то новинка от хайден сайд. Как по мне - это одна из самых топовых серий ЛЕГО. Автомобиль очень крутой сам по себе: дизайн, цвет. Искать в нем приведения - очень увлекательный процесс. Если вы в поиске необычного набора - то этот вам определенно подойдет
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Определённо крутой конструктор выбирал сам для ребёнка, но хотел что то креативное и интересно, если хотите отвлечь ребёнка , то это идеальный вариант, ребята делают отправку в тот же день, всё очень быстро .
  • 5.0

    10 чер, 2020
    задумка с колесами машины потрясающая,с набором не наиграться. Когда играем через приложение, такое впечатление, что мы в другой реальности. Детей подарком удивили.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Замечательный набор! Машина шикарная (давно таких крутых не выходило)! Фигурки классные (конечно мне не нравится то, что у Джека нету капюшона на голове, но это дело вкуса и мои придирки. Новые злодеи топовые! Уже не какие то призраки, а воины в броне (в наборе он один). Пра пра пра... дедушка Паркер тоже классный. Этакий ковбой. Набор советую фанатом машин из Лего, а также фанатам Хидден сайд (этот набор хорошо впишется в вашу коллекцию).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари