>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

797 шт.
6 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Будинок Гаррі, повернення звідки все почалося, колекція LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter Привіт проспект 4 (75968) доставляє дітей в один з найбільш сумно відомих будинків у всіх фільмах про Гаррі Поттера. Іграшковий будиночок з міні фігурки та чарівними сценами з фільмів Шанувальники Гаррі Поттера нескінченно розважаються з міні фігурки Гаррі, Рона Візлі, Дірка Даффлінга, Германа Даффілінга, Петунії Даффлінга і Доббі. Вони можуть дати волю своїй уяві в повністю обладнаному 2-поверховому будинку.

Відкрийте для себе прихована шафа мітли Гаррі під сходами й активуйте потік листів про надходження в Хогвартс через поштову скриньку. Колекційна іграшка Flying Car Harry Potter Чари стає ще сильніше, коли Рон з'являється перед вікном спальні у летючому Форді. Діти можуть відкрити скриню, щоб прикріпити ланцюг до гачка і витягнути вікно з дому, щоб Гаррі міг втекти! Цікаві іграшки Гаррі Поттера Якщо ви шукаєте кумедні дитячі іграшки, ви завжди перебуваєте в правильному місці з подарунками LEGO Harry Potter. Набори забезпечують нескінченне творчі веселощі з колекційними міні фігурки і чудовими функціями.

Особливості:
Діти можуть відтворити всі неймовірні події в будинку сім'ї Даффілінг на Привіт-авеню і створити свої власні пригоди Гаррі Поттера з різними міні фігурки та кумедними функціями.
Включає 6 міні фігурок: Гаррі Поттер, Рон Візлі, Дірк Даффелінг, Герман Даффелінг, Петунія Даффелінг і Доббі, сова Гедвігою, летюча машина з дахом, дверима і багажником, а також безліч оригінальних аксесуарів.
У LEGO Harry Potter (75968) є багато цікавих місць і моментів з фільмів, в тому числі шафа мітли Гаррі під сходами, листи, які падають через димохід, і втечу Гаррі на летючому «Форд».

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Ребенок был очень рад набору, так как любит "Гарри Поттера", а тут сценка с побегом на летающей машине. Заказал набор к покупке, сделали предзаказ для того чтоб побыстрее увидеть это чудо. Набор оправдал все ожидания - и по количеству деталей, и по качеству. Спасибо магазину конструкторс за то что мы смогли купить набор сразу е после выхода на рынок.
  • 15 чер, 2020
    "Шанувальники Гаррі Поттера нескінченно розважаються з міні фігурки Гаррі, Рона Візлі, Дірка Даффлінга, Германа Даффілінга, Петунії Даффлінга і Доббі". Будь ласка, зверніть увагу на опис набору! Хто такі Дірк Даффлінг, Герман Даффлінг і що це за Петунія ДАФФЛІНГ??? Не засмучайте шанувальників Гаррі Поттера :(((
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Никогда не думала что лего будут делать такие интересные игрушки, ребенок попросил набор и стал вопрос чем бы удивить, очень качественно порекомендовали , за что отдельное спасибо!
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Під час карантину вже не знали, чим зайнятися із дітьми. Лего прийшло на помічь. Обирали набір із великою кількістю діталек. До того ж тут улюблені герої моїх дітей. Вирішили збирати без інструкції, лише подивились на зображення на коробці. Було цікаво фантазувати та зібрати все по своєму смаку.Ми декілька разів розбирали та збирали, робили квести, змагання на швидкість збирання. Ітог, діти у захваті.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари