>
Під замовлення
329 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

97 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Як грати
Побудуйте свій власний кіоск морозива з унікальним конструктором LEGO Friends 41389 Кошик з морозивом. Пригостіт всіх відвідувачів смачним і прохолодним морозивом спекотного літнього дня. А коли всі клієнт будуть ситі, сідайте за кермо свого мотоцикла і вирушайте на пошуки нових клієнтів. Конструктор надає великий простір для гри і відмінно підійде малюкам, які не уявляють свого життя без смачного морозива. Для гри надані різні види морозива. Тут і кольорові кульки, і смачні шишки, і всіма улюблене ескімо. Дитина може експериментувати з різними смаками і робити відвідувачів щасливими і задоволеними.

Про конструктор
Конструктор буде цікавий в першу чергу дівчаткам, віком від 6 років. LEGO Friends 41389 Ice Cream Cart дозволить цікаво провести час, як наодинці, так і в компанії друзів. Конструктор складається з 97 деталей і легко збирається. Деталі конструктора абсолютно безпечні і не можуть завдати шкоди маляті. Під час гри, дитина може зібрати невеликий кіоск з морозивом, мопед, столик і стільці. Також не варто забувати про милу фігурку дівчинки і її вірного вухатого помічника. В першу чергу набір сприяє розвитку дитини, адже під час гри малюкові необхідно проявляти своє творче мислення, фантазувати і комунікувати з друзями. Також не варто забувати і про дрібну моторику рук. Поєднуйте приємне з корисним завдяки ЛЕГО.

Опис серії
Серія конструкторів Friends була розроблена спеціально для того, щоб діти могли отримати море задоволення і позитиву від гри. Перенесіться в Хартлейк Сіті і познайомтеся з такими персонажами як Стефані, Мія, Олівія, Емма і Андреа. Кожен персонаж по-своєму цікавий і має характерні риси характеру. Також конструктор допомагає дитині розвиватися і повністю реалізує його творчий потенціал.

Купити LEGO Friends 41389 Ice Cream Cart можна на нашому сайті, з доставкою по всій Україні. Всі конструктори оригінальні і сертифіковані.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари