>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
1 шт.
20 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

З конструктором LEGO Friends 41355 "Шкатулка-сердечко Емми" в форме серця можна творити разом з Єммою, и всі предмети, Які знаходяться в скріньці-серцю - фотоапарат, альбом для малювання и фломастер -допоможуть Вам Висловіть Цю пристрасть. Набір LEGO Friends 41355 - ідеальний подарунок для Творчої душі. Цей колекційній конструктор Ідеально Підходить для подорожей, так як знаходиться в зручній скріньці. Кришка может буті зняти и Використана як Надійна підставка для Емми, а после гри все может буті Швидко зібрано и Закрито в надійній скріньці.

Шкатулочка оформлена в кольоровій гамі Емми и таблички з ее ім'ям.

Аксесуари: альбом для малювання, фломастер, ножиці, фотоапарат, бантик для волосся и кекс.

  • 5.0

    27 бер, 2019
    LEGO Friends Шкатулка-серденько Емми наш новий набір, кольори, в яких виконаний набір спокійні,добре подібрані. Хоча цей набір і рекомендований дітям від 6 років, я гадаю і у 4 можна ним гратися, та дитина сама зможе зібрати шкаулку. Донечці все сподобалось. Я б рекомендувала додати до набору якесь звірятко, кошенятко чи щуцика. Якість , як завжди, на вищому рівні.
  • 4.0

    15 лют, 2019
    Набор понравился моей дочери, она любит рисовать, вообще она достаточно творческий человек, поэтому играть таким конструктором ей интересно. Шкатулка пусть и небольшая, но в неё удобно складываются все аксессуары для игры, поэтому они не потеряются, удобно брать с собой, когда едем к бабушке. Нравится цвет, в котором выполнено сердце - красивые оттенки фиолетового, синего, бирюзового. Для развития творческих навыков очень даже неплохой конструктор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари