>
Під замовлення
249 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
20 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Яскравий конструктор LEGO Friends 41354 "Шкатулка-сердечко Андреа" у формі серця! Для Андреа весь світ — сцена. Побудуйте коробку для милої Андреа і допоможіть їй з виступами! У набір входять мікрофон, гітара, навушники і динамік, завдяки яким Андреа з серії LEGO Friends може поділитися своєю пристрастю до музики.

Набір підходить для подорожей, тому що всі елементи конструктора поміщаються в скриньку в формі серця, а кришка допомагає їм не загубитися. Кришка шкатулки при знятті стає сценою для виступів молодої поп-зірки з міста Хартлейк — відмінна ідея для розваги з друзями! Включає мініфігурку Андреа.

Переносна коробка в кольорах Андреа і з її ім'ям, побудована з кубиків.

Аксесуари: мікрофон, гітара, динамік, навушники, сонцезахисні окуляри і морозиво.

  • 4.0

    15 лют, 2019
    Понравился наборчик, небольшой по размеру, но удобный, его легко можно взять с собой в дорогу и увлекательно играть с любимым персонажем Андреа, придумывая и организовывая её яркие выступления на миниатюрной сцене. Для этого есть соответствующие аксессуары, а также красивый фон в виде сердца. Все легко собирается и раскладывается, выполнен набор в модных цветах, сочетать игру можно легко с другими подобными шкатулками из серии LEGO Friends.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари