>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

93 шт.
2 шт.
14.1 × 12.2 × 6.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Відправляйтеся в захоплюючий лісовий похід разом з Андреа та Олівією. Дві хороші подруги є величезними любительками природи й активного відпочинку на свіжому повітрі. В цей сонячний літній день вони вирішили повною мірою насолодитися пишністю лісу і досліджувати чарівну місцевість.

Зупиніться біля приголомшливого водоспаду. Насолодіться його красою і могутністю. Послухайте дзюрчання води та заспокійливий спів птахів. Пориньте у світ лісової гармонії й блаженства разом з героями серії LEGO Friends.

На своєму шляху Андреа й Олівія зустрінуть чарівну білочку, яка проживає в будиночку на сосні та складе їм компанію на цьому привалі. Почастуйте пухнасту жительку лісу її улюбленими ласощами.

За допомогою бінокля вони зможуть краще вивчити місцевість і детально розглянути навіть найвіддаленіші горизонти, а також спостерігати за звірами.

Олівія планує залишити на деякий час свою подругу, щоб здійснити прогулянку на своєму скутері. А ти під час її відсутності можеш допомогти Андреа розвести багаття і посмажити повітряний зефір на паличці. Після її повернення сідайте біля багаття, співайте веселих пісень, діліться розповідями та враженнями, насолоджуючись повітряним зефіром.

Не забудьте відшукати скарб, захований за водоспадом, у вигляді блискучого алмазу.

Про набір

  • Приголомшливий набір LEGO Friends Лісовий водоспад (41677) складається з 93 деталей, 2 мініфігурок подруг Олівії й Андреа та маленької фігурки білочки. Мініфігурки головних героїнь виглядають дуже мило і життєрадісно. Вони одягнені в літні яскраві костюми, що складаються з топа і спідниці.
  • Зібравши набір дитина отримає прекрасну конструкцію, в центрі якої водоспад, а з двох боків стоять великі зелені дерева. Також є міст, що перетинає річку.
  • У комплекті є цікаві аксесуари, які вносять у гру різноманітність і варіації для сюжету. Серед них: багаття, скутер, зефір на паличці, алмаз, бінокль.
  • Розміри даного набору складають понад 7 см у висоту, 16 см в ширину і 7 см в глибину.
  • Набір LEGO Friends Лісовий водоспад (41677) рекомендований дітям віком від 5 років і стане прекрасним подарунком юним любителям пригод на будь-яке свято.
  • Прекрасна мініатюра водоспаду і ліси стане відмінною прикрасою дитячої кімнати.
  • Набори серії Lego Friends знайомлять дітей з навколишнім світом, прищеплюють дбайливе ставлення до природи та любов до братів наших менших, вчать дружби і взаємодопомоги.

LEGO® — гарант якості

За довгі роки своєї активної діяльності компанія LEGO® стала справжнім гарантом якості. Всі іграшки, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам. Вони проходять ретельну перевірку на безпеку і якість матеріалу, тому мають ідеальну сумісність один з одним і міцно з'єднуються і роз'єднуються.

Купити набір LEGO Friends Лісовий водоспад (41677) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Ким би ви не були - цей набір може вас потішити. Я ось переважно збираю техніку, але цей набір здався настільки милий, що докинув його до свого замовлення. Хоча збирати майже нічого, ми з донькою весело провели час. Набір має дуже запам’ятовуючий сценарій, який передає атмосферу високогірного пейзажу, відкриваючи багато ідей для розповіді. Іноді так приємно зробити гарну маленьку збірку, без наклейок та прикрасити нею поличку. P.S. ідея зі смаженням зефіру прикольна.
    Достоинства:
    Маленький набір за маленькою ціною. Дерева справді створюють лісову сцену, а також водоспад із дерев’яним мостом. Є крихітна білочка, яка є чудовою ігровою частиною дитячих розповідей. Знайдіть прихований діамант, покатайтеся на скутері або скористайтеся біноклем. Навіть наліпок немає.
    Недостатки:
    Можливо, для когось він здасться аж надто маленьким.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари