>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

170 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Домашній затишок Друзів ЛЕГО
Маленькі будівельники можуть годинами грати в рольові ігри з LEGO Friends 4+ Будинок Стефані (41398). Вони можуть розслабитися, як Стефані в її затишній спальні, або подбати про свою дочку і її собаці Даші як про матір і батька.
Ви можете зняти верхній поверх, щоб діти могли легко отримати доступ до всіх цікавих деталей на першому поверсі. Це дозволяє двом друзям грати зі своїм набором одночасно! Будинок містить масу милих функцій для творчих веселощів, а також мініатюрні гойдалки, щоб ви могли повеселитися і поза домом.
З цим набором LEGO 4+ діти вчаться будувати в ігровій формі. Набір містить 2 спеціальних стартерів, за допомогою яких початківці будівельники можуть збирати ігрові набори абсолютно незалежно один від одного. Цей набір поставляється з Instructions PLUS в додатку LEGO Building Instructions, яке дозволяє дітям оцифровувати свої творіння, щоб вони могли будувати все з більшою впевненістю та уявою.

Особливості:
Нехай маленькі будівельники годинами творчо грають із набором "Будинок Стефані" (41398). Дошкільнята люблять грати всією сім'єю, відтворюючи сцени з мультсеріалу LEGO Friends або просто вигадуючи свої власні історії.
У цю дитячу іграшку входять міні ляльки LEGO Friends Стефані, Алісії та Джеймса, собаки, а також всі кубики для побудови двоповерхового будинку зі спальнею, туалетом, кухнею, їдальнею і садовими гойдалками.
Цей набір будівлі містить стартові блоки у вигляді опорної плити та стіни, так що ви можете побудувати все дуже легко і швидко, таким чином, щоб почати грати. Симпатичні аксесуари, такі як міні круасани, стимулюють творчу гру і розвиває уяву.
Це відмінний подарунок для дітей, які люблять грати всією сім'єю. Веселий набір зі 170 предметів також є ідеальним подарунком для дітей від 4 років, які заслужили щось веселе.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими в збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 4.0

    19 чер, 2020
    В доме уже целая коллекция наборов Friends. Дочка дала ссылку на магазин и очень попросила. Сразу же в день покупки разобрала коробку и начала строить. Классно, что придумали такую серию, которая нравится именно девочкам. Жаль что лего по цене кусается.
    • 17 лис, 2020
      Да, цены конечно айяйяй. Но иногда можно побаловать детей) Тем более, что для девочек серия классная.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Купил дочкам конструктор что бы много времени не сидели в планшетах, честно не ожидал что отвлеку их, но они играют каждый день, ребята грамотно посоветовали.
    • 17 лис, 2020
      Мои тоже теперь играют целыми днями. Только вот в последнее время начали намекать, что им ещё нужен набор с больницей. Видимо, теперь прийдётся регулярно тратится)
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Потрібно було купити іграшки для дитячого садка, обрала цей набір, бо в групі багато дівчаток. Та набори лего не мають неприємного запаху, дітельки не мають зазубрин.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари