>
Уточнити наявність у постачальника
1349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

343 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Фешн аутлет ЛЕГО подружок
Дітям з захопленням модою і модними вечірками сподобається магазин модного одягу Емми (41427). В цьому 2-поверховому ігровому наборі є магазин модного одягу, де діти можуть допомогти міні лялькам знайти новий вигляд, використовуючи стильна блешня, щоб поєднувати різні вбрання. Діти можуть одягнути міні ляльок у веселій обертається приміряльний з відражаючим дзеркалом.

Набір створений для нескінченних веселощів!
Початківці модники можуть здійснити свою мрію у якості модельєра в студії Емми з зоною відпочинку, де вони можуть придумати новий одяг, насолоджуючись чашкою кави. У майстерні також є швейна зона і балкон. Крім того, діти можуть також забрати студію, щоб вони могли легко дістатися до магазину внизу. Двоє друзів можуть одночасно грати зі своєю роллю!

Реалістичні пригоди
Набори LEGO Фешн магазин Емми пропонують дітям що захоплює будівельний та ігровий досвід. Познайомте свого маленького будівельника зі світом друзів LEGO, де Стефані, Мія, Емма, Олівія і Андреа тепло зустрінуть його або її.

Особливості:
Нехай діти грають стильно разом з модним магазином Емми (41427). Внизу магазин, де діти можуть купити одяг, а на вершині - студія, де вони можуть створювати наряди.
Цей набір включає в у себе ательє, 2 збірні міні ляльки і модні аксесуари, такі як блискучі тканини спідниці (новинка червня 2020 року), ножиці і тканину. Набір подарує вам безліч годин творчого проведення часу.
Діти можуть зняти верхній поверх, щоб вони могли грати окремо з магазином і студією. Таким чином, вони також можуть отримати доступ до всіх чудових функцій магазину, таких як приміряльна кімната.
Цей набір з 343 деталей стане відмінним подарунком на день народження або на свято для хлопчиків і дівчаток, які люблять грати з одягом або хочуть взятися за складний будівельний проєкт.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Выбрала в подарок крестнице 7 лет. Хочу поблагодарить магазин "Конструкторс" за то что помогли выбрать именно тот подарок. Малышка была очень рада и сразу же после вручеия принялась все собирать, так что подарок я выбрала правильный.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Купував доньці конструктор, вибрала саме цей набір, хлопцям подзвонив все є в наявності і відправили у той же день, дуже задоволений.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Бутик Эммы - прекрасный набор для маленькой принцессы. Он качественный, его легко объединять с другими наборами. Цвета подобраны спокойные, не раздражают детскую психику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари