>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

374 шт.
0 шт.
27.3 × 5.2 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Самовираження прикрасами від ЛЕГО ДОТС
Діти будуть любити прикрашати та використовувати цю шкатулку LEGO DOTS (41915)! Цей набір для виробів простий і інтуїтивно зрозумілий. Діти можуть зробити свою власну чудову коробку для зберігання прикрас і налаштовувати її знову і знову відповідно до свого настрою або поєднувати її з квітами у своїй спальні. Прибирання і сортування - це теж шматок пирога завдяки доданим піддону для сортування та зберігання. Індивідуальна скринька для коштовностей В коробці є рухливі відсіки, в яких діти можуть зберігати прикраси або інші предмети LEGO DOTS. Він оснащений замком для зберігання секретних речей і плиток. Діти можуть використовувати свої найкращі творчі та виразні навички, щоб налаштувати шкатулку для коштовностей відповідно до їх власними побажаннями. Зручні та цікаві іграшки для творчості З цим набором діти можуть бути по-справжньому креативними. Вони можуть прикрасити шкатулку повністю на свій смак і дати їй хороше місце у своїй спальні. Вони можуть показувати свої найкращі дизайни знову і знову, тому що все можливо з наборами LEGO DOTS. Ці іграшкові набори роблять відмінні подарунки на день народження, свята або будь-який інший випадок.

Особливості:
Діти можуть поліпшити своє самовираження, прикрасивши цю кумедну шкатулку для прикрас, дотримуючись ідей викрійки на пакування LEGO DOTS (41915) або придумавши власний свіжий погляд.
Веселощі починається відразу зі збірки симпатичної шкатулки для коштовностей. Діти можуть комбінувати плитки з інших наборів DOTS, включаючи набір Extra DOTS щоб коробка відповідала решті оздобленню їх кімнати!
Кожен фанат ремесла полюбить цей креативний набір для дітей. Шкатулка для коштовностей і різнобарвна плитка стануть ідеальним подарунком для свят, дня народження або будь-якого іншого випадку для дітей від 6 років.

Прикраса і робота з наборами LEGO DOTS
Маленький і портативний. Ця чарівна, оригінальна іграшка ідеально підійде молодим дизайнерам у якості доповнення до їх браслету або прикраси кімнати.
Барвисті плитки DOTS відмінно підходять для створення нових дизайнів в поєднанні з різними наборами DOTS або іншими наборами LEGO - веселощі і легкість у виготовленні для дітей.
Будівельні блоки і плитки LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, що робить їх повинні суперечити одна одній, сумісними і зручними для збирання і розбирання - і застосовується з 1958 року.

  • 5.0

    16 жов, 2020
    Качественный пластик и не менее качественной получается сама шкатулка, легко не развалишь. По функциональности не хуже цельной покупной. Собирать недолго. Больше времени потратите, пока придумаете, какой она будет в конце. Ведь дизайн необязательно делать такой же, как в инструкции. После шкатулки поглядываю на фоторамку и подставку для украшений из той же серии. Подарив такой набор девочке вы точно не прогадаете, радости будут полные штаны))
    Достоинства:
    Постельные тона. 4-летняя дочка вообще не отходит от набора и постоянно обновляет внешний вид шкатулки. Развивает творческое мышление ребенка.
    Недостатки:
    Побольше бы цветов в детальках.
  • 5.0

    14 жов, 2020
    Лего всегда отличалось качеством и тут не подкачало. Собирать шкатулку недолго. Больше времени потратите, пока придумаете, какой она будет в конце. Ведь дизайн необязательно делать такой же, как в инструкции. После шкатулки поглядываю на фоторамку и подставку для украшений из той же серии. Радовать ребенка бесценно) Подарив такой набор девочке вы точно не прогадаете, радости будут полные штаны))
    Достоинства:
    4-летняя дочка вообще не отходит от набора и удивляет меня каждый раз придумывая что-то новое. Развивает творческое мышление ребенка.
    Недостатки:
    Побольше бы цветов в детальках.
  • 20 чер, 2020
    Дочка как увидела в новинах эту шкатулку, сразу о ней начала мечтать и просить каждый день, я как любой взрослый не смогла долго это терпеть и решила порадовать дочку. Столько счастья на ее лице я уже давно не видела, как же все таки дети любят игрушки. Набор распаковала моментально, собрала за несколько часов и теперь хранит в шкатулке свои резинка, заколки и украшения. Это чудесный набор для девочек, покупкой очень довольна. Магазину "Constructors" отдельное спасибо за быструю доставку.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Дякую за рекомендацію, подарували дитині, сказати задоволена - нічого не сказати, всім двором грають. тепер не в телефоні а нормально грають, дуже швидка доставка.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Набор со шкатулкой однозначно понравится Вашей принцессе. Шкатулочка выполнена в спокойных девичьих тонах. Детальки плотно прилегают друг к другу, ничего не отваливается.Доченька с удовольствием собрала набор, теперь хранит там свои украшения.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари