>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

82 шт.
0 шт.
11.3 × 5.2 × 7.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ваш малюк фанат драконів і обожнює рукоділля? Йому вже виповнилося 6 років? Якщо обидві відповіді - це стверджувальне "так", тоді цей набір точно те, що потрібно вам і вашому малюкові. Подаруйте юному шанувальнику фантастичних істот новий набір LEGO Dots Дракон (41939) і спостерігайте, з яким ентузіазмом малюк буде збирати улюбленого дракона. 

Складіть компанію дитині в зборі милого дракона. Дотримуючись простої ілюстрованої  інструкції, малюк власними руками зможе створити брелок з чарівною мордочкою дракона і розмістити його на зв'язці ключів, улюбленому рюкзаці або сумочці.

Самовиражатися разом з LEGO Dots

Подаруйте своїй дитині захоплюючу пригоду в світ конструювання та дизайну LEGO Dots. Швидше відкривайте коробочку нового конструктору LEGO Dots Дракон (41939) та створюйте свій унікальний дизайн брелока.

 Всі складові набору продумані для створення милого брелока-дракона, але це зовсім не означає, що ви не можете створити свій дизайн аксесуара. Навпаки, різнокольорові кубики LEGO можуть бути використані для втілення в життя самої сміливої ​​ідеї вашого маленького дизайнера.

Що в коробці?

Колірна палітра елементів LEGO (набір складається з 82 різнокольорових деталей) представлена ​​в декількох кольорах:

  • білому;
  • жовтому;
  • зеленому
  • фіолетовим;
  • синьому;
  • рожевому;
  • а також кілька прозорих деталей у вигляді дорогоцінних каменів.

А за допомогою принтованих елементів можна зобразити такі вирази обличчя Дракончика:

  • з милою посмішкою;
  • з оскалом, що вивергає полум'я;
  • з ображеним виглядом.

Крім кольорових елементів LEGO, в набір також входить:

  • спеціальний пластиковий куб, на якому потрібно розміщувати кольорові елементи, створюючи мордочку Дракона;
  • пластиковий карабін для зручного розміщення брелока на сумці або ключах;
  • спеціальний інструмент LEGO - сепаратор, у вигляді бірюзового ключика, призначений для зручного зняття елементів конструктора одним простим рухом.

Додаткові інструменти та елементи LEGO Dots

Для розширення своїх творчих ідей, в створенні оригінального брелока-тваринки, компанія ЛЕГО пропонує для вашого малюка набір Додаткових елементів LEGO DOTS - випуск 4 під артикулом 41931. Додатковий набір складається з 105 плиток різного розміру і форми, а також з різноманітними принтами очей, ротиків, вушок та лапок.

Нові елементи в арсеналі вашого малюка допоможуть створювати нові дизайни брелока кожен день, розміщуючи на кубі різні вирази обличчя Дракона. В якому настрої сьогодні ваш улюбленець?

Основа брелока виконана з міцного пластику, тому буде довго радувати свого власника. Розмір брелока становить 10 см у висоту, шириною в 3 см, а також має прекрасний яскравий зовнішній вигляд, що завжди буде привертати увагу і сподобається всім друзям і однокласникам вашої дитини.

Набори LEGO Dots сприяють самовираженню, розвитку дрібної моторики рук і відкривають безмежні можливості реалізації всіх творчих ідей вашого малюка. Брелок від LEGO Dots стане чудовим подарунком на будь-яке свято кожній дитині.

  • 5.0

    18 сер, 2021
    У меня сын и дочка, поэтому я купила сразу 2 набора: с драконом и собакой. Так вот, дракон куда интереснее, теперь не могут поделить, кто же пойдет с ним. Есть разные детали рта, например с огнем и острыми зубами. Также есть дотсы для крыльев. Ну и все это можно менять и дополнять. К счастью, у нас еще есть набор 41935.
    Достоинства:
    Принтованные детали для "моськи" дракона. Яркие детали дотсов. Сборка хорошо развивает мелкую моторику. Можно поцепить на рюкзак и взять с собой.
    Недостатки:
    Дотсы очень теряются. Нужно сразу брать закрывающуюся коробочку.
  • 5.0

    18 сер, 2021
    Це невеличкий набір, який або подобається, або ні. Третього вже не дано. В нас це перший варіант. Донечці дракончик відразу сподобався. Тим більше, що нещодавно ми передивлялися мультик про Добриню зі Змієм Гориничем. А тепер в неї є власний звір, що дихає полум’ям та що не менш важливо, може подорожувати разом з нею у формі брелка.
    Достоинства:
    Невеличкий подарунок для дитини, дуже зручно. Вдало підібраний фіолетовий колір. Є деталі-трикутники, деталі-пірамідки та деталі-кристалики.
    Недостатки:
    Не помітили.
  • 5.0

    18 сер, 2021
    Какой милый дракоша, ну прям ми-ми-ми. У нас еще есть панда и я очень рада, что лего сделали упор на более экзотических животных. Дракон получается небольшой по размеру, как раз для брелка. Карабин оранжевого цвета и что даже более важно - хорошо держится в закрытом виде. Проверенно!
    Достоинства:
    Карабин хорошо держится, как и дотсы на брелке. Дракон выглядит мило. Есть дотсы-кристалики.
    Недостатки:
    Чтобы разнообразить детали, понадобятся еще дотсы.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари