>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

341 шт.
0 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO 31091 «Тягач з шатлом», складається з вантажівки з плоским причепом, вертикальними вихлопними трубами, рогами на даху, затемненим лобовим склом і 10 міцними колесами з великими шинами. На причепі знаходиться космічний корабель з великими двигунами, дверима що відкриваються в трюм, працюючим краном і супутником. Побудуйте вантажівку з космічним кораблем, а потім перетворіть його в вертолітний транспортер з вертольотом або автомобіль з будинком на колесах і пориньте з головою в пригоди.

Завантажте шаттл на потужну вантажівку і їдьте до місця старту. Запустіть шаттл в космос, а в космосі відкрийте двері вантажного відсіку і використовуйте кран, щоб вивести супутник на орбіту. Після цього, повертайся на Землю з виконаною місією!

Давайте відправлятися в галактичні пригоди!

Тягач з шатлом (з платформою) має висоту близько 10 см, довжину 28 см і завширшки 12 см.

Вертолітний транспортер має висоту близько 8 см, довжину 17 см і завширшки 3 см.

Машина з будинком на колесах має висоту близько 4 см, довжину 16 см і завширшки 3 см.

  • 5.0

    10 бер, 2019
    Сыну нравится играть с космической техникой, мечтает в будущем полететь в космос, пока упражняется только играя конструктором. Понравился ему набор, красивый шаттл, выглядит он весьма похожим на оригинал, транспортирует его здесь тягач с длинным прицепом. Нравится, что внутри шаттла в грузовом отсеке находится небольшой спутник, который возможно запустить с него на орбиту. Складывать конструктор несложно, колеса удобные, прекрасно перемещается на них грузовик.
  • 5.0

    16 січ, 2019
    Покупала для сынишки эту игрушку, за такие деньги очень добротно сделанный набор, все детальки отлично изготовлены, яркие, приятно в руках держать, а ребёнок так вообще счастлив, да и я довольна что качественную игрушку не дорого купила.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари