>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Що можна зібрати
LEGO Creator 31102 Вогняний дракон підходить найсміливішим. За допомогою конструктора можна зібрати величезного вогняного дракона, який немов зійшов зі сторінок казок. Дракон точно сподобається дітям, так як з ним цікаво грати. Ви можете захищати з його допомогою свої володіння, адже навряд чи хтось посміє кинути виклик грізному чудовиську. Драконом можна парити по безкрайніх просторах неба і виконувати складні і цікаві трюки. А коли дитині набридне грати з міфічним чудовиськом і йому захочеться чогось нового, він зможе побудувати отруйного скорпіона, який смертельно жалить своїх ворогів. Також неможливо обійти стороною шаблезубого тигра, якому немає рівних в полюванні. Вирушай в захоплюючі пригоди разом з конструктором ЛЕГО.

Про набір
Конструктор LEGO Creator 31102 Fire Dragon відмінно підходить для творчих дітей, які люблять створювати і будувати. З його допомогою дитина може втілити свою фантазію в реальність. У коробці містяться 234 деталі, з яких дитина може зібрати 1 з трьох моделей: вогненний дракон, отруйний скорпіон і шаблезубий тигр. При цьому повністю вітається творчий підхід, коли вже із звичних деталей малюк збирає щось своє. Даний конструктор розроблявся для дітей віком від 7 років і відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. Також варто звернути увагу на те, що дитина не тільки розважається і приємно проводить час, але і розвиває в собі корисні якості, такі як творче мислення, логіку, дрібну моторику рук фантазію і інші.

Про серії
Всі конструктори серії Creator покликані, в першу чергу розвивати малюка. Вони пропонують зібрати 1 з 3 цікавих моделей, також є можливість експериментувати. LEGO Creator повністю розкривають творчий потенціал малюка і даруює море позитивних емоцій і щастя.

Всі моделі ЛЕГО сертифіковані і оригінальні. Вони поставляються офіційним дилером і не можуть нанести шкоди вашому малюкові. Купити LEGO Creator 31102 Вогняний дракон ви можете на нашому сайті. Доставимо, ваш конструктор в будь-яку точку України, а також відповімо на всі ваші запитання.

  • 5.0

    20 січ, 2020
    LEGO Creator Вогнений дракон раджу купувати разом із https://constructors.com.ua/ninjago/ognennyy-drakon-kaya-71701, вашому малюку буде цікавіше грати, у вас один дракон, у дитини інший. Один може бути добрим, інший злим, також можна зробити перегони драконів. Полум'я розвивається, коли дракон парує. Взагалі безліч варіантів. Також вам можуть знадобитися мініфігурки з будь-яких наборів для ще цікавішої гри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари