>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

327 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

На інших планетах повно корисних копалин, які можна спостерігати з поверхні і в гірських породах. Для таких гірських робіт і був створений космічний робот, який можна побудувати з деталей набору серії Creator 31115 Космічний видобувний робот.

Неймовірна кількість шарнірів

О так, цей робот має багато шарнірів по всьому корпусу, чимось повторюючи суглоби справжньої людини. Шарніри на ногах дозволяють йому впевнено пересуватися по поверхні іншої планети, а шарніри на руках — вміло використовувати свої пристрої для видобутку гірських порід.

Пристрої робота

Для видобутку космічний робот використовує круглий бурильний пристрій, за допомогою якого він з легкістю риє грунт. Щоб піднімати і складати корисні копалини він використовує механічну долоню на другій руці.

Швидке пересування

Для швидкого пересування по планеті робот може використовувати реактивний ранець, який розташовується у нього на спині. Його важко не помітити, так як він забарвлений в яскравий жовтий колір.

Додаткові моделі

Крім робота з кубиків можна зібрати зеленого прибульця — мешканця цієї планети. І також світлу гірську породу, з якої визирають зелені незвідані кристали.

3 в 1

З деталей цього набору можна зібрати ще дві різні моделі.

  • Перша — це високий робот, з вдосконаленими ногами і радіолокаційної антеною. У цього робота є маленький помічник, яким він може керувати.
  • А друга модель — це прямокутна машина прибульця, яка пересувається на роботизованих лапах.

Вибирайте одну модель з трьох і вперед за справу. Допоможіть космічним роботам добути більше зелених кристалів!

  • 5.0

    27 бер, 2021
    Побачив цього робота ще на анонсі і перша реакція була така: робот? прикольно! А після виходу ще й побачив ціну та впевнився, що треба брати. Ну за 3 робота та прибульця лише 800 гривень - доволі демократично. Не знаю яка це збірка по рахунку, начебто друга, але мені найбільше сподобався робот на довгих ногах. Нагадує чужого з фільму, хоча над головою я трохи попрацював самостійно. Ну а прибулець - це взагалі моя нова березнева любов, такий прикольний.
    Достоинства:
    Чудова ціна як для серії та наповнення набору. Іноді збірки виходять схожі, але тут абсолютно 3 різні роботи. Ну і звичайно ж прибулець - просто мілашка.
    Недостатки:
    Занадто багато білих деталей.
  • 5.0

    2 бер, 2021
    Воу-воу, это что за робот такой. Он таак стильно выглядит белым с яркими акцентами. Мехи не новые для лего, но в формате 3 в 1 я вижу их впервые. Основная модель самая большая. Его туловище очень прочное, с использованием перевернутых кирпичей и пластин 2 × 6, чтобы скрепить вместе в прочный каркас. Поскольку руки разные, то сборка не очень повторяется. Второй мех гораздо тоньше, с большим упором на ноги. Третий чем-то похож на паука или марсоход. Как дополнение к ним - максимально милый инопланетянин.
    Достоинства:
    Имея 3 абсолютно разных робота на выбор, набор стоит очень недорого. Думаю, многим понравится белый цвет с яркими акцентами.
    Недостатки:
    Набор без минифигурок, хотя один астронавт был бы очень кстати.
    • 31 бер, 2021
      Как что за робот? Очень даже приколдесный))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари