>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

197 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Побудуйте автомобіль своєї мрії
З унікальним конструктором LEGO Creator 31103 Ракетна вантажівка дитина зможе влаштувати справжню гонку прямо у себе в кімнаті. З деталей конструктора можна зібрати гарну вантажівку з ракетним двигуном. Коли модель буде повністю готова, відрегулюйте висоту спойлера, запускайте турбіну і вперед до фінішу. Головне не забудьте пристебнутися. Коли ж дитині набридне грати з моделлю вантажівки, вона може легко її розібрати і побудувати невеликий карт, який відмінно підходить для гри і здатний подарувати приємні відчуття. Не варто забувати і про потужний квадроцикл. На ньому можна долати практично будь-які перешкоди. Також варто відзначити, що конструктор не тільки відмінно підходить для гри, а й чудово доповнює кімнатний інтер'єр малюка.

Про особливості набору
Творчий набір 3 в 1 складається з 198 деталей, які прекрасно взаємодіють між собою. Конструктор легко збирається і відмінно підходить юним любителям нестандартних автомобілів. Конструктор LEGO Creator 31103 Ракетна вантажівка розрахована на дітей віком від семи років і здатна подарувати їм тонни щастя. Дитина може зібрати 1 з 3 моделей автомобілів на свій розсуд: ракетну вантажівку, спортивний карт або квадроцикл. При цьому ніхто не відміняв творчість, адже ваш малюк може експериментувати, збираючи вже звичні деталі іншим чином.

Переваги конструктора
Граючи з конструктором, ваша дитина не тільки приємно проводить час, але і розвиває при цьому такі якості, як творче мислення, логіка, дрібна моторика рук і фантазія. А граючи з друзями, малюк ще й вчиться якісно комунікувати. Зверніть увагу, що всі деталі конструктора повністю відповідають стандартам. Вони сертифіковані і оригінальні, а також проходять ретельне тестування, тому не можуть завдати шкоди маляті. При цьому конструктор відрізняється демократичною ціною, яка робить його доступним для кожного. Він прекрасно підходить в якості подарунка на день народження або будь-яке інше свято.

Купуючи конструктор LEGO Creator 31103 Ракетна вантажівка в нашому магазині, ви отримуєте оперативну доставку в будь-яку точку України. Також якщо у вас виникли питання, наші фахівці будуть раді на них відповісти в телефонному режимі.

  • 5.0

    21 січ, 2020
    Сыну понравился набор, он вообще любит собирать модели автомобилей, потом подолгу играет ими, устраивая различные гонки. У него в коллекции три модели из серии Creator, эта модель стала наиболее быстрой, с крутым дизайном реактивного двигателя и языком пламени в задней части грузовика. Понравилось, что можно отрегулировать высоту спойлера так, как тебе нравится, широкие колеса смотрятся очень удачно, на них автомобиль ездить очень быстро. Среди альтернативных вариантов сборки, лично мне понравился больше квадроцикл. Выглядят весьма реалистично как составляющие детали, так и элементы управления.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари