>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

499 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.0

Опис

Безмежні можливості для гри
Цікавий конструктор LEGO Creator 31104 Вантажівка «Монстрбургер» точно сподобається вашій дитині, адже можливості для гри просто безмежні. Зберіть з деталей конструктора незвичайну вантажівку-бургер і вирушайте в подорож. А коли виявите людне місце, розігрійте гриль і здивуєте всіх своїми смачними бургерами. Пам'ятайте, що нагодувати потрібно кожного відвідувача і навіть тварин. Коли ж всі відвідувачі будуть ситі, фургончик можна вмить перетворити в крутий драгстер, ганяючи по всій кімнаті, або всюдихід, підкоряючи навіть важкодоступні вершини. При цьому конструктор не обмежується тільки 3 моделями. Дитина може зібрати свою унікальну машину з вже звичних деталей. З набором ЛЕГО кожен зможе розважитися.

Особливості набору
Конструктор LEGO Creator 31104 Monster Burger Truck є абсолютно унікальним і сертифікованим. Він складається з 499 деталей, які відмінно взаємодіють один з одним. З деталей можна зібрати вантажівкУ-бургер, трактор для дрегрейсинга або відкритий позашляховик на великих колесах. Також в наборі йде невеликий столик зі стільцями, маленький іграшковий бургер, фігурки робітників і милою собачки. Конструктор відмінно підходить для дітей віком від 8-ми років, при цьому в нього можуть грати як хлопчики, так і дівчатка. Ситуації для ігор можна придумувати нескінченно, а після того як дитина сповна награється, конструктор прекрасно доповнить інтер'єр дитячої кімнати.

Корисний і безпечний
Варто звернути увагу, що всі набори серії Creator розроблені не тільки для розваг, а й для ефективного розвитку малюка. Під час гри дитина вчиться мислити нестандартно, розвиває фантазію і логіку, а також вчиться якісно комунікувати, в тому випадку якщо вона грає з друзями. Батькам не варто переживати за свого малюка, адже кожна деталь відповідає необхідним стандартам і ретельно перевіряється на етапі виробництва. Якщо ви хочете приємно здивувати дитину на день народження або будь-яке інше свято, то LEGO Creator 31104 Monster Burger Truck буде відмінним вибором.

Всі конструктори ЛЕГО повністю оригінальні і сертифіковані. Придбати конструктор LEGO Creator 31104 Monster Burger Truck ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій Укр
аїні.

  • 4.0

    14 жов, 2020
    Мой новый набор Лего грузовик "Монстрбургер" вышел просто суперский. Я его собирал не очень долго, и был впечатлен результату. По ходу сборки возникали трудности, особенно, когда я пытался прикрепить лестницу и она у меня постоянно отваливалась. Еще с колесами были трудности, но я разобрался, даже пришлось немного переделать место соединения, но потом все вышло. Интересно то, что это не первый мой набор лего, а я с ним немного поморочил голову. Теперь итог: набор классный, грузовик оправдал мои ожидания, все подвижные части в нем движутся без заеданий, колеса вращаются, даже есть амортизация для реалистичности. Разработчикам спасибо за качественный набор.
    Достоинства:
    Их очень много, все описал в комментарии.
    Недостатки:
    Недостатки тоже имеются, но они мелочные и не стоит уделять им внимание.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари