>
Під замовлення
2799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

241 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Незвичайна модель машини з набору LEGO 31074 Creator більше нагадує якийсь фантастичний транспорт, ніж звичайний засіб пересування на міських вулицях. Гарний лаймовий колір машини, турбіна на даху і яскраво-сині диски коліс зроблять її помітною в будь-якому потоці автомобілів, кабіна здатна помістити в себе дві мініфігурки, а основна модель володіє непомітною але ефектною функцією підняття повітрозабірника на капоті і дверима, які відкриваються. ЛЕГО 31074 Креатор також можна перебудувати в масивний джип або в верткий квадроцикл для бездоріжжя і піску.

 

 

  • 5.0

    30 лис, 2018
    Крестнику какой-то яркий и интересный набор Lego с автомобилем подбирала, этот понравился больше всех. Настолько яркие цвета кузова, дисков, стекол сразу привлекли внимание ребенка, интересно было ему складывать его, преобразовывая то в джип, то в квадроцикл. Нареканий на качество нет, с деталями конструктора этой фирмы никогда проблем не возникало, собирается все по инструкции легко и просто. Ребенку игра такая помогает развиваться всесторонне, и логика тренируется, и навыки мелкой моторики улучшаются, и воображение лучше становится. По такой цене вообще отличный набор, за быструю отправку заказа отдельное спасибо, как раз успела подарить к дню рождению.
  • 5.0

    16 лис, 2018
    Сыну такой набор с красивым автомобилем подарили на день рождения, чтобы он мог понемногу учится складывать конструктор, и развивал свое нагля́дно-о́бразное мышле́ние. Яркие детали, особенно вставки на колесах и зеркалах, оригинальное качество, по инструкции собирается все четко, конструкция не шатается и не распадается. Доступно на выбор 3 модели автомобилей, которые можно сложить, сыну больше всего понравился джип. Видел еще красивый набор с кабриолетом, когда выбирал подарок https://constructors.com.ua/lego-creator/gonochnyy-avtomobil-raketa-31074 ну это уже чуть позже сыну возьму, будет ему чем заняться на новогодние праздники.
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Якість лего завжди на висоті. У основної моделі відкриваються двері, заднє скло і забирається всередину турбіна. А при натисканні на важіль під передньому бампером, висувається і забирається повітрозабірник двигуна автомобіля. Відмінна модель для хлопчика, Колеса з дисками, прозорі стекла, спойлер і поворотні деталі - відмінний комплект для саморобних машинок.

Рекомендуємо подивитися ці товари