>
Уточнити наявність у постачальника
31999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 444 шт.
10 шт.
58.4 × 18.6 × 48.5 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

Маєток Брюса Вейна захопив Джокер і перетворив його на таку собі країну божевілля. Допоможіть Бетмену відновити контроль над будинком у наборі LEGO "Маєток Джокера", або веселіться, катаючись на американських гірках і здійснюючи навіжені речі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70922 було випущено в рамках серії LEGO Batman Movie. Він містить 3444 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 14 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO Batman Movie дає змогу приміряти на себе роль борця зі злом, або очолити злочинців. Що з Бетменом, що з Джокером у серії пов'язано безліч транспортних засобів, будівель і подій, тому обирати й збирати можна будь-яку зі сторін.  

Мешканці будинку

Цей набір містить 10 мініфігурок, чого достатньо для того, щоб заселити навіть такий великий будинок. 

  1. Бетмен. На ньому чорний костюм з вираженим пресом, а також жовтим логотипом кажана і ременем. На голові маска, а за спиною плащ;
  2. Диско Бетмен. Він має білу куртку поверх білої броні. Його плащ двосторонній - золотий з білим, а також є біла маска;
  3. Робін. Він одягнений у блакитний костюм, який доповнює жовтий ремінь, маска, чорні крила з логотипом кажана і плащ;
  4. Диско Робін. У нього є біла верхня частина костюма, короткі білі шорти і білі черевики. Накидка також двостороння - золота з білим;
  5. Барбара Гордон. На ній костюм комісара поліції, що складається з бузкової сорочки і темних штанів. Також є значок і принти кобури;
  6. Диско Барбара Гордон. Білий костюм Бетгьорл схожий на її звичайний, проте з додаванням золотих акцентів. На голові біла маска, а за спиною золотисто-білий плащ;
  7. Альфред Пенніуорт. Він носить класичний синій костюм Бетмена з жовтим ременем і тканинною накидкою;
  8. Джокер. Він одягнений у помаранчеву сорочку з білими рукавами та фіолетовий костюм, який складається зі штанів і смугастої жилетки;
  9. Диско Джокер. Він носить білі штани і сіру сорочку з білою хутряною курткою. На обличчі принти золотих окулярів, а також є частина плаща;
  10. Гарлі Квінн. Вона з'являється у своєму червоно-чорному картатому вбранні з черепами і стоїть на роликах.

Кожна з мініфігурок, включно з диско-варіантами, має двостороннє обличчя. 

Збірка маєтку і його ділянки

Складання будинку з набору ЛЕГО 70922 починається з його міцної основи, для якої використовуються безліч пластин, балок Technic і штифтів. Далі створюються кімнати з інтер'єром маєтку Вейнів. До них належить музична зона з каміном, одномісний кінотеатр, кухня з великою мікрохвильовою піччю для приготування лобстера з лимоном і місце діджея. 

Однак Джокер не поділяє любов Бетмена до чорного мінімалістичного інтер'єру і перетворив частину будинку на величезну дискотеку. У центрі будівлі збирається місце з дзеркалами і танцполом. На поверсі над дискотекою є механізм, що дає змогу висувати пару боксерських рукавичок по обидва боки. Замість традиційного входу створюється салатово-рожевий портал із жовтими променями з клиноподібних пластин. Наступна частина - асиметричні вежі з невеликими кімнатами всередині. На задній частині центральної розташована збірна голова Джокера з гіркою всередині. Завершує основну збірку великий знак "Джокер" та жовте велетенське око, що височіє над тим, що зараз є маєтком Джокера.

Важливою частиною збірки, хоча й окремою, є бузкові американські гірки. На трасі є стартова точка з елементами управління, і візки природним чином повертаються в це місце. Самі гірки огинають весь маєток навколо, в деяких місцях піднімаючись вгору. З мініфігурками на борту, візки можуть проїхати все коло. 


 

Чи зможуть Бетмен і Джокер ужитися під одним дахом у наборі ЛЕГО "Маєток Джокера", чи почнеться протистояння і комусь доведеться поступитися - вирішувати Вам. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лис, 2023
    Як це часто буває з випадковими наборами, ЛЕГО відходить від традиційних шляхів, але за підсумком виходить щось нереальне. Деякі частини справді приємно будувати (планування особняка, надзвичайно барвистий вхід тощо), навіть якщо архітектурні елементи повторюються. А верхня частина набору з вежею Джокера та його велетенським оком – це просто чудово. Це досить успішна адаптація садиби з фільму. Наявність лише половини будівлі дозволяє легко отримати доступ до інтер’єру, а американські гірки працюють бездоганно. Не очікуйте, що миттєво перетворите цю садибу Джокера на садибу Вейна, і це прикро. Недостатньо просто зняти американські гірки та велику барвисту вежу: більшість центральної архітектури базується на привласненні особняка Джокером, і тому необхідно буде реконструювати цілу частину споруди. Але це може стати гарною відправною точкою.
    Достоинства:
    Набір, скоріше за все, виявиться найбільшим у вашій колекції. Нудний маєток Вейна перетворюється на справжнє божевілля. Високий рівень деталізації кожної кімнати. Є досить багато сходинок, де вам потрібно обертати збірку і жодного разу я не відчував, що деталі відпадуть. Сама конструкція надзвичайно міцна. Готову будівлю можна наповнити звичайними та фігурками у стилі диско.
    Недостатки:
    Змінити садибу на будинок Вейна просто так не вийде.
  • 5.0

    5 лис, 2023
    Садиба Джокера - це справжній витвір мистецтва, який сподобається багатьом. Всередині є багато дрібних деталей, однак головна особливість - це система американських гірок, які можна легко використати у парку розваг. Коли ви будуєте кімнату за кімнатою, приємно бачити, як додаються деталі. Однак ви отримуєте повний масштаб цього набору тільки з гірками. Кольори яскраві та правильні по відношенню до мультфільма. Лего заповнила цей набір гарною партією мініфігурок. Якщо Джокер, Харлі Квін, Бетмен, Бетвінг і Барбара Гордон переробляють існуючі фігурки, ця садиба Джокера дає змогу отримати чотирьох персонажів у Диско версії.
    Достоинства:
    Великий масштаб, багато деталей різних форм та кольорів, чисте божевілля всього вигляду, чудові американські гірки, нові диско-фігурки.
    Недостатки:
    Невеликі кімнати для гри. Звичайно, ціна.
  • 5.0

    5 лис, 2023
    Фильм лего о Бэтмене не впечатлил меня настолько, как фильм об Эммете. Однако набор чем-то подкупил. Тем более, если смотреть со стороны теперешних наборов, то он прям классный классный. По мере того, как сборка шла от сумки к сумке, этот набор полностью покорил меня. Набор демонстрирует несколько ключевых атрибутов сильных сборок: от реалистичных архитектурных деталей до надписей из кубиков и масштабного дизайна персонажей на оборотной стороне. Он также невероятно красочный, что стало долгожданным отличием от серых или монохромных. Система американских горок также невероятно увлекательна — я не мог перестать катать её вокруг дома. Сейчас это уже не настолько выгодная сделка, как когда-то, учитывая раритетность набора. Но если можете себе его позволить - возьмите, не пожалеете.
    Достоинства:
    Яркие детали, серые, волнистые панели, обновленная система американских горок. Эксклюзивные минифигурки хороши. Очень много места занимают элементы Джокера, но есть часть комнат Бэтмена. Надписи и вывески потрясающие и все держится супер крепко.
    Недостатки:
    Внутреннее пространство тесное. Цена за столько лет очень выросла.
  • 5.0

    16 гру, 2018
    Не зміг втриматися, купив синові, але збирали всі разом. Дуже цікаво, витратили близько тижня, сиділи майже щовечора. Стільки всяких деталей, розмір значний, ну і, звичайно, прикольні американські гірки, на яких можна катати мініфігурка. Детальна інструкція, все зрозуміло, але поміркувати все одно довелося і це здорово. Дружина все нагадує, що це не моя іграшка)
  • 5.0

    27 лис, 2018
    При покупці Набору не очікував що він буде такого розміру, він просто величезний. При складанні виявив багато рідкісних і ексклюзивних деталей. Мініфігурки дуже класні. Чого тільки варті головні герої фільму у святкових костюмах. При покупці продавець допоміг намацати в пакетиках серії Lego Batman Movie Альфреда і Харлі Квінн в святкових костюмах. Також набір відмінно деталізований і в ньому багато механізмів, ще хотілося б відзначити американські гірки навколо всього маєтку. Рекомендую до покупки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари