>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 шт.
0 шт.
20.2 × 6.9 × 12.7 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Відчуйте себе справжнім пожежником
Ваш малюк мріє стати пожежником? Тоді конструктор LEGO Duplo 10917 Пожежна машина буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято. Спочатку дитині потрібно зібрати справжню пожежну машину, після чого можна починати грати. Набір надає широкі можливості для ігор. Ви можете рятувати людей, гасити пожежі або просто ганяти по всій кімнаті. Під час гри дитина розвиває дрібну моторику рук, а також фантазію і уяву. Конструктор відмінно підходить для гри, як наодинці, так і разом з батьками. Таким чином, ви можете проводити більше часу з малюком, беручи безпосередню участь в його розвитку.

Про набір
Набір LEGO Duplo 10917 Пожежна машина є ще однією новинкою 2020 року. Він является одним з найпростіших конструкторів, тому підходить малюкам віком від 1,5 року. Причому неважливо хлопчик це чи дівчинка, ЛЕГО буде цікавий кожному. У коробці міститься 6 унікальних кубиків, які відмінно між собою взаємодіють і в сукупності утворюють справжню пожежну машину. Також варто звернути увагу на оригінальну пожежну драбину, шасі і кубик з принтом водія-пожежника, які роблять гру ще цікавіше. Набір прекрасно підходить в якості першого знайомства малюка з конструкторами ЛЕГО.

Перед покупкою
Зверніть увагу, що всі конструктори ЛЕГО є повністю офіційними і сертифікованими. Вони не можуть нашкодити малюкові, адже проходять ретельне тестування ще під час виробництва. При цьому всі деталі набору відрізняються високою міцністю, тому дитина може їх стискати, кусати, рвати, дряпати і навіть кидати. Що стосується ціни, то вона настільки демократична, що робить LEGO Duplo 10917 Fire Truck доступним практично для кожного.

Придбати набір LEGO Duplo 10917 Пожежна машина ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас є питання, наші фахівці з радістю вас проконсультують.

  • 5.0

    24 кві, 2020
    Набор LEGO Duplo 10917 Пожарная машина является еще одной новинкой 2020 года. Он является одним из самых простых конструкторов, поэтому подходит малышам возрастом от 1,5 года. Причем неважно мальчик это или девочка, ЛЕГО будет интересен каждому. В коробке содержится 6 уникальных кубиков, которые отлично между собой взаимодействуют и в совокупности образуют настоящую пожарную машину.

Рекомендуємо подивитися ці товари