>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

17 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Опис

Становись персонажем улюбленої казки і занурюйтесь в дивовижну атмосферу чарівництва!
Найменшим шанувальникам цієї історії буде дуже зручно взаємодіяти з наданими фігурками і кубиками, завдяки їх розміру. Ельза разом з Олафом вирішили пограти в сніжки, але для цього їм знадобиться Ваша компанія! Вас чекає величезна кількість пригод - Ви можете здатися на санках по сніжних гірок, або ж спробувати смачне морозиво, а після насолодитися солодкими напоями.
Завдяки ЛЕГО 10920, у батьків з'явиться чудова можливість допомагати дитині на важливих етапах розвитку, починаючи проходженням елементарних сюжетів і рольових ігор, закінчуючи створенням унікальних пригод.

Особливості набору
На цій сторінці Ви можете спостерігати за справжньою новинкою 2020 року, яка почне радувати всіх прихильниць «Холодного серця» вже з січня! LEGO Duplo 10920 Чаювання у Ельзи і Олафа - обов'язково принесе радісні емоції Вашій дитині. У комплекті можна знайти 17 фрагментів, мається на увазі також наявність міні-фігурок головних персонажів, щоб у дітей була можливість розіграти кращі моменти чарівної історії.
Крім цього, в коробці Ви знайдете цікаві аксесуари, які доповнять ігровий процес. У міні-фігурки Ельзи еластичний поділ наряду, завдяки чому з нею дуже зручно грати. Це чудовий подарунок, який порадує будь-яку маленьку принцесу, прихильницю чарівного мультика.

Купівля
Цей ігровий набір призначений для дівчаток від двох років. Вартість набору є офіційною, встановленої імпортерами. У оригінального конструктора є сертифікат, його постачають в Україну офіційним дистриб'ютором «Лего Україна». Ви можете оформити замовлення на покупку, скориставшись нашим сайтом. Наші співробітники обов'язково нададуть Вам детальну консультацію, і незабаром улюблені персонажі Вашої дитини будуть у Вас. Грайте в LEGO 10920 і отримуйте найсвітліші емоції

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари