>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

897 шт.
7 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Фахівці з тюнінгу нададуть професійні поради щодо вдосконалення функцій і можливостей вашого автомобіля. З набором LEGO 60258 ви точно знаєте, що робити!

Опис

Майстерня автомобільного тюнінгу пропонує водіям авто поліпшити можливості своїх машин коштом додаткової обробки їх зовнішнього вигляду або внутрішнього обладнання. На машину можна поставити інші шини, щоб підвищити її маневреність. Можна поміняти диски, які відразу ж поліпшать зовнішній вигляд автомобіля.

Сервісний центр знаходиться під наглядом. Одним з головних помічників є собака, яка завжди готова прийти на допомогу працівникам майстерні тюнінгу. Тому автомобілісти можуть не турбуватися про безпеку і збереження власної машини, якщо вона знаходиться на стоянці під голим небом.

Що в коробці

У коробці LEGO 60258 Майстерня тюнінгу можна знайти 897 деталей, які допоможуть вам побудувати сервісний центр по тюнингу вашої мрії. У набір входить 5 міні фігурок для управління машинами, які опинилися на стоянці майстерні.

ЛЕГО 60258 Майстерня тюнінгу є новинкою 2020 року, і лише доповнюється асортимент нових наборів конструкторів, які опинилися в продажах в магазинах ЛЕГО. Звичайно, їх можна комбінувати між собою, щоб створити дивовижну історію ЛЕГО. Тюнінг буде корисним і для гоночних машин. Оригінальний набір ЛЕГО під назвою Майстерня тюнінгу призначений для дітей старше 6 років. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні поставляє в країну набори для різного віку дітей, про що зазначається на коробці конструктора.

Як грати

Після відкриття дверей майстерні тюнінгу ви повинні обслужити кожного, хто приїде в сервісний центр зі своїм автомобілів. Направду послухайте побажання водія і поступово здійсніть їх в життя. Може іноді простіше запропонувати йому абсолютно нову модель машини. Сюжет рольової гри разом з друзями і дорослими можна вдосконалювати в процесі самої гри.

Чому корисно дитині

Конструктор являє собою певну кількість деталей невеликого розміру. У процесі їх складання розвивається дрібна моторика. Дитина вчиться бути уважним до деталей і новим речам, які належить дослідити і вивчити.

Крім посидючості та наполегливості, якості, які потрібні в будь-якій справі, малюк розвиває логічне мислення. ЛЕГО-конструювання є як різновид творчості, терапії, так і сучасний метод навчання, який сприяє гармонійному розвитку дитини.

  • 5.0

    4 жов, 2020
    Если ищите подарок мальчику на 5-6 лет, то набор LEGO City Тюнинг-мастерская пожалую лучший вариант. Потому что по подомной тематике вообще сложно найти нормальные наборы, а хотели именно с тюнингом. Мы такой сыну подарили и он был просто в восторге! Хватило поиграться не на один вечер, много вариаций сборки самой мастерской есть и ребенку каждый раз интересно что-то новое создавать. Ориентировочно первая сборка час 2-3 заняла. Было увлекательно и ребенку сам процесс очень понравился. Поэтому выбором довольны остались.
    Достоинства:
    В комплекте много деталей, машинок и человечков. Качество пластиковых деталей супер!
    Недостатки:
    Если бы в комплекте еще шел пластиковые короб для хранения, то вообще цены бы не было. И еще собака в наборе просто не по теме, потому что сосиски в ее тарелке не крепятся и сразу потерялись в первый же день.
  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO City Тюнинг-мастерская – это мега конструктор. 897 деталей! ОГО!!! А, это значит можно построить множество зданий, техники. Хорошая идея – мастерская. Каждый мальчик должен с детства уметь ремонтировать свой транспорт. В дополнение ко всему в наборе есть чудная собачка. Итак, начинаем прокачивать авто. Загоняем в мастерскую, поднимаем, меняем колеса, совершенствуем двигатель. Даже если вашему малышу за 30, он с удовольствием будет играться.
    • 6 жов, 2020
      Согласна, в любом возрасте мальчиков интересуют машинки. А, здесь полет фантазии безграничен.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Моему малышу 33 года, поверьте, играется, даже создает звуковые эффекты. Чем бы дитя не тешилось...
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Приобрести конструктор LEGO City Тюнинг-мастерская меня с подвигла мысль о том, что мой сын будет в восторге от наборе, по причине большого количества фигурок и разных машинок. Есть практически все, что встречается в реальных автомастерских. Фантазии есть где разгуляться и при этом весело провести время в небольшой компании друзей моделируя различные сценарии.
    • 6 жов, 2020
      Привет, ты из какого города? Мы часто собираемся и самодельничаем с лего, присоединишься?
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Почитала Ваш комментарий, и Вы убедили меня совершить покупку. Жду звонок от менеджера, может еще что-то посоветует.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари