>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

78 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Спортивний надшвидкісний автомобіль помаранчевого кольору, більше схожий на зореліт з серії LEGO Star Wars вже готовий вилетіти з коробки і почати ставити рекорди швидкості! Автомобіль має дуже цікаву витягнуту і обтічну форму, за рахунок чого зустрічний потік повітря не гасить його швидкість. Ззаду розташовані два турбіни, з яких вириваються язики полум'я, а пілот авто захищений від вітру, який б’є в обличчя, закритим склом кабіни. Оціни і ти поєднання незвичайного дизайну і божевільної швидкості в наборі LEGO 60178!

 

 

  • 5.0

    11 січ, 2019
    Набір LEGO City Переможник гонки сподобався синові у магазині. Ціна доступна, купили. Це наш перший набір лего. Дуже сподобався набір, яскравий, доступна інструкція для збору, не має неприємного запаху, повністю задовольнив всі мої вимоги. Син зібрав машинку, навіть, на вилиці з нею грав, вона як нова. Гадаю, лего станить нашими улюбленими іграшками.
  • 5.0

    8 січ, 2019
    Отлично подойдет на дежурный подарок, если идете в гости. Мы купили как презент на НГ ребенку друзей. Мальчикам точно понравится и будут играть.
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Купили своему малышу конструктор, из этой серии основываясь на его любви к о всякого рода гоночным машинкам и самолётам. Здесь же сочетается машинка и благодаря форме он чем-то напоминает звездолёт. Собрал он его сам, практически без помощи взрослых, да в принципе в этом и не было необходимости, так как в инструкции всё понятно описано. Качество и комплектация в норме.

Рекомендуємо подивитися ці товари