>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

88 шт.
4 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Двоє злодюжок з сету LEGO 60171 City вирішили викопати схованку для вкраденого з банку золота в коренях старого дерева, що росте біля бурхливої ​​гірської річки. Вони сподіваються, що наявність бджолиного вулика на гілках і віддаленість дерева від доріг стануть надійним захистом для їх схованки. Однак, викопуючи яму, вони потривожили бджіл, яким не сподобалося таке сусідство! Рятуючись від зграї бджіл на колоді вплав по річці, злочинці потрапляють прямо в руки поліцейських, які патрулюють цей район на квадроциклі, озброївшись рацією і наручниками. У наборі 4 мініфігурки, колода, квадроцикл, дерево з схованкою, аксесуари - вулик, рація, кайданки, дві лопати, злитки золота.

 

 

  • 5.0

    10 січ, 2019
    На новорічні свята треба було зробити багато подарунків. Я обрала лего, бо це якісні набори, і ціна різна, можно підібрати за ціною, яка влаштовує. LEGO City Втікачі у горах я подарувала племіннику. Набір яскравий, елементи декору, машинка якісні та міцні. Лего як завжди робить дитинство щасливим, розвиває уяву та дрібну моторику. Якщо ви бажаєте зробити хороший подарунок, то цей набір буде в самий раз))

Рекомендуємо подивитися ці товари