>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
4 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор для юних автомеханіків LEGO City 60232 «Автостоянка». У наборі є евакуатор, невеликий автомобіль і паливний автомобіль для заправки автозаправної станції зі спеціальним шлангом. З конструкцій є автозаправка, мийка машин і автомайстерня.

Якщо Ваша машина зламалася, є можливість викликати евакуатор. Її підвезуть до заїзду на платформу для огляду автомобіля, де знайдуть його поломку і відремонтують. Або якщо Ви забули вчасно заправиться, Вашу машину підвезуть до заправної станції. І для повного комфорту Вас і вашого автомобіля тут є автомийка.

  • У наборі є 4 мініфігурки: водія спортивного автомобіля, Харлі Хаббс, механіка і працівника автозаправної станції.
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Наш сын конструктор LEGO City «Автостоянка» собрал самостоятельно уже в 4 года. Очень хорошо, что в Лего специально создают такие наборы, которые подходят маленьким детям. Затягивающий процесс сборки, ребенок в первый раз залип считай на день с ним. Для нас как родителей по своему радость, потому что сын не сидит за просмотром мультфильмов, а наоборот развивает фантазию и моторику рук. Детализация элементов города и стоянки неплохая, прорисовано хорошо. Машинок в наборе тоже достаточно. В общем для игры в самый раз, мы довольны приобретением.
    Достоинства:
    Набор интересный, собирается просто,
    Недостатки:
    Детали все таки мелковаты, одного ребенка лучше не оставлять собирать, а то мало ли проглотит что-то.
    • 16 лис, 2020
      Мы своему брали на 3 года, до этого собирал Лего дупло. Думали, что будет рановато, но он без проблем разобрался. В некоторых моментах конечно просил помощи, но в целом собрал набор сам.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Солидный и разнообразный набор, оказался больше чем я предполагал. Машинки классные, да впрочем все детали выполнены на отлично, этой цене соответствует, игрушка далеко не дешёвка.
    • 16 лис, 2020
      Но за счёт того, что в магазине постоянно проходят акции, то я думаю можно взять. Тем более, что реально и машинок много, и аж 4 минифигурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари