>
Під замовлення
5999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

515 шт.
4 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

З цією станцією з набору ЛЕГО 60132 техобслуговування будь-який автотранспорт вашого ЛЕГО-парку буде завжди справний і заправлений паливом. Одноповерхова білосніжна будівля сервісу ЛЕГО Сіті включає в себе місця для заправки і невеликий магазинчик, де водії купують собі їжу. На станції також є аварійна «технічка» - автомобіль-тягач, який привозить поламані або завмерлі від браку бензину машини. Для різноманітності сюжету, набір LEGO 60132 включає в себе ще 4 мініфігурки, легкову машину, велосипед і спецмашину жовтого кольору.

  • 5.0

    18 чер, 2019
    Купили нашу непосиді даний конструктор і можу сказати тільки одне, що конструктор просто очманілий! Надовго займає дитину, розвиває уважність, сприяє посидючості, розвитку фантазії, мислення і дрібної моторики. Синочок просто в захваті від даного конструктора, грає в нього постійно. Конструктор дуже яскравий, барвистий, функціональний і повністю безпечний для дитини!
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Добрий день! Хотіла б почати свій відгук з невеликої передісторії. У мене є племінниця, йому п'ять років. Він дуже любить збирати всілякі конструктори, особливо від компанії Lego. Так ось, тиждень тому у нього був день народження. Саме тому я вирішила подарувати йому конструктор Lego City 60132 станцію технічного обслуговування. Скажу чесно, його щастю не було меж. Особливо моєму племіннику сподобалося те, що тут просто величезна кількість деталей. З них він збирає машини, заправки і все, що спаде до нього в голову. Вважаю, це найкращий подарунок для розвитку маленьких дітей.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Так як мої діти великі шанувальники конструкторів Лего, то постійно поповнюємо колекцію. Цього разу купили набір "Станція технічного обслуговування". До якості нарікань немає. Сам конструктор відмінно поєднується з іншими лінійками від Лего. Конструктор багатофункціональний, і заправка і то і кафе при ТО збираються простіше простого. Діти грають годинами з превеликим задоволенням, постійно придумують нові сюжети для ігор. Конструктор відмінно розвиває моторику, фантазію і розвиває інженерний склад розуму. Покупкою ми дуже задоволені.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари