>
В наявності
4999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

836 шт.
5 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6298 грн
6091 грн
+ =
7198 грн
6847 грн
+ =
9798 грн
9031 грн
+ =
6298 грн
6091 грн
+ =
8798 грн
8191 грн
+ =
10198 грн
9367 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Через певну низку подій вантажний корабель Хана Соло, Еравана, був захоплений кримінальними угрупованнями - Гуавіанською бандою смерті і Канджіклабом. З ними не вдалося домовиться, але і на цьому неприємності не закінчилися, оскільки під час перестрілки було знеструмлено клітку з рафтарами, що і показано в наборі LEGO "Втеча Рафтора".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75180 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 836 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - істоти. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75180 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2017 по 2018 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки на борту 

У цей набір ЛЕГО додано 5 мініфігурок, серед яких як власники корабля, так і загарбники:

  • Хан Соло. Він одягнений у пом'яту футболку, коричневу куртку і чорні штани. Один з його виразів обличчя похмурий, а другий сердитий. Хан озброєний бластерним пістолетом DL-44;
  • Чубакка. Мініфігурка має текстуровану коричневу шерсть, з перекинутим патронташем. Чуї використовує стріляючий арбалет проти угруповань і рафтарів;
  • Бала-Тік. Він одягнений у темно-сірий костюм із принтами ґудзиків і горбистостей. Перше з його облич похмуре, а друге перелякане. Зброя - шипомет;
  • два солдати збройної охорони Гуавіан. Покращені силовики мають червоні костюми і чорні деталі обладунків. Голови закриті червоними масками. Обидва мають по шипомету. 

Хан Соло перевозить рафтарів на борту свого вантажного корабля у фільмі "Зоряні війни: Пробудження Сили", і в цьому наборі представлено 2 таких хижака. Це збірні фігури, з великим зубастим ротом і щупальцями. Один із них виконаний у чорному кольорі, а другий у коричневому. Зуби можуть змикатися і розмикатися, а навколо рота додано по парі гнучких щупалець. 

Усередині вантажного судна

Космічний корабель з набору ЛЕГО 75180 показаний у вигляді його інтер'єру. Здебільшого для нього використовуються сірі деталі, з жовтими дверима і бежевою тюремною камерою. Структура складається з трьох модулів, які можна самостійно змінювати. Кожна секція оснащена штифтами Technic з усіх чотирьох сторін, а також затискачами внизу. 

Перший модуль містить вертикальні розсувні двері та люк у підлозі, який дає змогу мініфігуркам вибиратися зі службових каналів у головний коридор. Поворот диска піднімає платформу, заховану під підлогою, і мініфігурка може вискочити з люка. Друга секція - коридор, має дві друковані консолі, встановлені на петлях, що замикаються, а також пару опор. Технічний канал внизу досить великий, щоб у нього могла пролізти мініфігурка. Останній елемент збірки - це камера, яка використовується для утримання. Вона зібрана з кількох пластин, має двері та проріз, через який видно істот. Жовті втулки Technic виконують роль запобіжників, забравши які камеру буде відкрито. Отримати доступ всередину також можна, знявши дах і виявивши червоне відро та кістку.

 

Разом з Ханом Соло і Чубаккою переживіть напад кримінальних угруповань і звільнення рафтарів у наборі ЛЕГО "Втеча Рафтора".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари