>
В наявності
3399 грн
2629 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

608 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
9398 грн
7669 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед тим, як дістатися до генератора щита на Ендорі, ударна група повстанців стикається з патрулюючими імперськими солдатами-розвідниками, після чого починається незабутнє переслідування на спідерах. Набір LEGO Діорама «Погоня на спідері на Ендорі» дає кожному фанату можливість відтворити цей момент і розмістити на видному місці. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75353 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 608 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - діорама. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурки гонщиків

Для того, щоб відобразити сцену погоні, в набір ЛЕГО 75353 додано 3 мініфігурки:

  • Люк Скайуокер - джедай, старший брат Леї. Він одягнений у камуфляжний одяг, у якому з'являється на Ендорі, а також має шолом. Зброя - зелений світловий меч;
  • Лея Органа - принцеса Альдераана, що підтримує повстанців. Вона має схожий одяг із Люком, однак у більш зеленому тоні. Шолом такий самий. Зброя - бластерний пістолет;
  • штурмовик-розвідник - солдат Імперської армії. Він має білу форму, яка складається з легких обладунків і шолома, який можна зняти. Зброя - кишеньковий бластер EC-17. 

Щоб мати можливість реагувати на події, що відбуваються, Люк і Лея мають двосторонні обличчя, які можна змінювати, залежно від ситуації. 

Модель діорами

Основою для складання виступає чорна основа, на яку кріпиться основна частина, а також деякі ювілейні деталі. Останні включають деталь із зображеним Дартом Вейдером, а також цитату "Швидше! Заглуши їхні канали зв'язку! Центральний перемикач!". Сама ж модель побудована на трьох пластинах коричневого кольору 8x16, з темно-зеленими пластинами, що покривають ділянки підстави, і шаром зелені. Щодо зелені, то в наборі представлена її велика кількість, включно з новим листям папороті. Кожне дерево зібрано навколо ядра з цегли. Далі до них додано основне листя, а також кілька листочків по ходу стовбура. 

Основні моделі збірки - два спідери 74-Z світло-коричневого кольору, які є одними з найпоширеніших засобів пересування. Це хоч і невеликий, але деталізований транспортний засіб. У них витримані пропорції між кермовими лопатями, виносними опорами та корпусом мотоцикла. Для детальнішого відображення додано такі елементи, як центральна консоль, ножні педалі та упорні заслінки. Кожен спідер встановлений на прозорій опорі і може змінювати кут нахилу. 

Скористайтеся своїми навичками складання, а також фантазією, щоб спочатку зібрати набір ЛЕГО Діорама «Погоня на спідері на Ендорі», а потім розіграти захопливі пригоди. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 тра, 2023
    Колекційні набори діорам в першу чергу оцінюються за їхньою близькістю до зображеної сцени та за їхньою демонстраційною цінністю. Діорама з погонею на Ендорі, безумовно, вдало відтворює цю сцену з "Повернення джедая", включаючи більш деталізовані, ніж будь-коли, мотоцикли-спідери, а також чудову зелень, що представляє планету. Фігурки також на висоті, оскільки навіть Люк та Лея мають відмінні за кольором та принтами костюми. Однак я помітив також і недолік, який для мене особисто трішки псує враження. Інші діорами мають чітко окреслене тло (стіна, вікно та в принципі будь-що), тому виглядають солідно і мають реальну присутність, чого не вистачає цьому доповненню до колекції.
    Достоинства:
    Чудові мотоцикли-спідери. Високий рівень деталізації. Деталей рослин стільки, що можна без проблем використати у власних збірках.
    Недостатки:
    Бракує чіткого фону. Зависока ціна як для набору такого масштабу.
  • 5.0

    2 тра, 2023
    Я купував цей набір, не думаючи, що він мене вразить. За підсумком він перевершив мої очікування. Сама конструкція проста начебто, але загальний вигляд просто неймовірний. Мені сподобалось, що можна змінювати вигляд листя та трави, як завгодно і це не вплине на набір та кінцевий результат. Мініфігурки класні, особливо Люк зі своїм мечем. Основною перевагою тут є конструкція спідера. Це одна з найкращих невеликих збірок, які я коли-небудь бачив. Отже сам набір невеликий, але точно відтворює всім знайомий фрагмент з фільму, тому можу залюбки порадити.
    Достоинства:
    Ідеально підібрана кольорова гама. Можливість трішки налаштовувати сцену, змінюючи розташування листочків та положення спідерів. До речі, сцену можна легко перебудувати у таку, де спідер лише один - у штурмовика. Цікаві фігурки з власними аксесуарами.
    Недостатки:
    Шолом штурмовика виглядає трохи дивно.
  • 5.0

    2 тра, 2023
    Цей набір фактично є ремейком оригінального набору з 2 спідерами, солдатом-розвідником, Люком Скайуокером. Майже 25 років потому відбулися значні оновлення в дизайні, і компанія Lego додала принцесу Лею та додаткове дерево. Плюси включають чудові мініфігурки, друковані плитки та 24 нові шматочки листя. Існує також додаткова функціональність у можливості переміщати підставки для спідерів і мати обидва або лише один, залежно від сцени. Загалом, мені подобається цей набір. Я отримав усе, що хотів як фанат.
    Достоинства:
    Гарно відтворена сцена та ремейк старого набору. Сподобались кріплення спідерів, завдяки яким вони ніби летять над поверхнею. Багацько деталей листочків різної форми. Маленькі, але необхідні акценти у вигляді юбілейного блоку та таблички роблять набір ще кращим.
    Недостатки:
    Дуже ідентичний вигляд у Леї та у Люка (я щодо костюмів, так то я все знаю).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари